Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik 1 srác, mindig beszélünk msn-en s találkozgatni akar velem, de nem akar kapcsolatot csak ilyen kalandokat. Megmondtam neki h én nem kalandokat akarok. De azóta is hív. Több hónapja van ez így. Vajon mit akarhat? Miért csinálja?
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 23:04
3/7 anonim válasza:
Ugyanez van velem. Még mindig csak kalandot akar szerintem, bár van rá esély, hogy meggondolta magát, és tényleg normális kapcsolatot szeretne. Beszélj vele a szándékairól.
4/7 anonim válasza:
senki se halt meg bele egy dugasba
5/7 anonim válasza:
Kalandot akar = Csak kúrni kellenél. Szóval nem akar máshogy téged, csak kúrva. És, ha te belemész akkor belőled meg lesz a kurv@. Elnézést.
6/7 anonim válasza:
Ha kalandokat akar, akkor talán neked is egyértelmű, hogy nem kapcsolatot szeretne...
Mondd el a szándékaidat, hogy neked ez nem fekszik, persze ne ess abba a hibába, hogy összejöttök "mert azt mondta" és akkor majd úgy kihasznál, hanem akkor várj a dologgal, és ha kibírja akkor több mint kalandra vágyik!
7/7 anonim válasza:
sajnos én tudtam h csak kalandot akar de mégis belevágtam. 1 évig futottam a csaj után mert csak dugni kelettem. meg hogy furikázzam. bánom hogy belementem mert beleszerettem és most szenvedek. mert nemkellek csak dugni. segédeszköz lettem. ha belevágsz ezzel számolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!