Miért van az, hogy amikor ismerkedek egy lánnyal, és elmondom neki, hogy szeretem az állatokat, és lovagolok, szeretek teniszezni és, hogy szeretnék másokon segíteni, akkor ott hagynak faképnél? Lányok, mi játszódik le ilyenkor a fejetekben?
Hát ezeket a lányokat nem értem.
Nemtudok rá értelmes választ adni, mert amiket leírtál, az csak előny.
Esetleg lehet valami más volt az oka?
Az egyiktől kérdezd meg.
Ha normálisan elmondja tudsz változtatni. De sajnos csak Ennyit tudok mondani.
Állatszeretet, lovaglás, tenisz ezek jó dolgok, a vészharang a "szeretek/nék másokon segíteni" című szövegnél kondul meg. Sok pasi teljesen alaptalanul csajozós szövegnek használja plusz a mai világban az ember nem nagyon segít önzetlenül másokon.
Ez csak az én véleményem, de nekem ez a lefestés túl idillinek tűnik, kapásból megszólal a kis hang, hogy vajon hol a hiba. És én személy szerint úgy gondolom, hogy minden embernek végesek az erőforrásai, ha elforgácsolja magát az általános nagy segítőkészségben pont azokra nem jut ideje/energiája akikre kellene. lehet, hogy nem így van de én eddig ezt tapasztaltam.
Egy másik válaszolóra reagálva, sosem volt műkörmöm, és nem is várom el senkitől hogy a kozmetikumaim/fodrász stb. után fizessen, eltartom én magam. Ennek ellenére soha többet jótét lélek pasi, akkor nem ha én vagyok az utolsó a fontossági sorrendben.
Lehet, hogy egyedül leszek a véleményemmel, de szerintem ez egy álszent, manipulatív kérdés - egyáltalán nem arra vagy kíváncsi, hogy "mi játszódik le a lányok fejében", hanem azért írtad ki a kérdést, hogy begyűjthesd az elismeréseket, villogj egy kicsit a lányok előtt a sportos életmódoddal (tenisz, lovaglás), az áldott jó szíveddel (szereted az állatokat, szeretnél segíteni másoknak), mindezt úgy, hogy egy kicsit még a szerencsétlen, meg nem értett szingli srác szerepét is magadra ölthetsd.
Véleményem szerint aki azzal kezdi az ismerkedést, meg úgy mutatkozik be egy lánynak, hogy szeretem az állatokat, szeretnék másokon segíteni, sportolok, lovagolok, az nem saját magát adja, hanem egy (őszerinte) a lányok által elvárt képnek akar megfelelni.
Aztán ne legyen igazam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!