Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha csak buta pasikkal hoz...

Ha csak buta pasikkal hoz össze a sors mostanában, az amiatt van, mert én magam is buta vagyok?

Figyelt kérdés

Okosnak tartanak sokan, és én magam sem gondolom, hogy sötét lennék.

De mostanában megfigyeltem, hogy csak világtalan, buta fiúkkal hoz össze a sors, jó, nincsenek teljesen nullán agyilag, de nem sok sikert tudnak felmutatni.

Már elgondolkodtam rajta, hogy én is buta lehetek-e, mint a föld, és ez emiatt van esetleg...

Vagy csak sok a buta ember?:) Vagy a normálisak már foglaltak?

Szerintetek?

24L

2014. júl. 30. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
fizikus vagyok irj
2014. júl. 30. 13:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hee, miva?
2014. júl. 30. 13:30
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok. Viszonylag okosnak tartom magam, viszont csak butuska lányokkal hoz össze a sors.

Az tény, hogy sok a buta ember, na de, hogy csak ilyet fogjak ki?!:D

2014. júl. 30. 13:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy az a baj, hogy nagyon a külsőt nézed először, és a belsőt meg elhanyagolod? És mikor már kezded megismerni az illetőt, akkor esik le, hogy igazából értelmileg zokni.
2014. júl. 30. 13:40
 5/10 A kérdező kommentje:

4: még csak ezt sem mondanám, hiszen nem csak ronda tökéletes férfi és szép ostoba férfi létezik, lennie kellene átmenetnek, akkor is, ha nagyon a külsőt nézném.

de nem így van...:( biztosan csak sok a buta ember, és könnyebben esnek ők bele a halmazba, hiszen több van belőlük

2014. júl. 30. 13:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz, de azért valakiről hamar meg lehet állapítani, hogy mennyire intelligens. Hogy szokott összehozni a sors pasikkal? Neten ismered meg őket, vagy az utcán szólítanak le, esetleg szórakozóhelyen? Sok függ a helyzettől is, mert pl egy diszkóban több az ostoba ember, mint a csillagász, ez tény.
2014. júl. 30. 13:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez már korábban is érdekelt:

Úgy általában mi az amitől valakit butának tartotok lányok?

Mitől lesz buta valaki a szemetekben?

Itt nem arra gondolok hogy valaki primitív, azaz egy paraszt bunkó.

Szóval? Mitől leszek én buta a szemetekben?

2014. júl. 30. 13:56
 8/10 anonim ***** válasza:
7. vagyok. Írjátok meg akár privátban is nekem az is teljesen jó.
2014. júl. 30. 14:02
 9/10 A kérdező kommentje:

Igazából mindenhol, egyszer egy bp melletti faluban ismertem meg egy srácot (ott voltam leánybúcsún), aztán az egyik egyetemi versenyen egy főiskolást, aztán pl. a boltban leszólított egy jól öltözött srác.

És mi teszi őket számomra butává?

A gondolkodásuk fekete-fehér, a logikájuk 0, az EQ-juk elhanyagolható, sikertelenek az életükben (ez azért buta dolog, mert nem gondolkodnak előre, nem érdekli őket a jövőjük, nem azért, mert lusták). Aztán pl. a megnyilvánulásaik olyanok...nehéz elmagyarázni, mi az, hogy buta. A tájékozatlanság szerintem összefügg vele, de nem fedi le teljesen.

2014. júl. 30. 14:10
 10/10 anonim ***** válasza:
2014. júl. 30. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!