Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a buta liba? Vagy a sors fintora ez az egész?
Volt tavaly 1 srác,akinek tetszettem.De azelőtt pedig ő tetszett nekem,és még ő nem is tudott róla :).Aztán 1x voltunk randizni.A randin viszont alig mert szólni, látszott h zavarban volt :).Aztán pedig szerelmet vallott:).. De nem jöttünk össze:S.. féltünk mindketten..msnen is elvoltunk,de hirtelen elkezdett bunkóvá,ill féltékennyé válni :S.Akkor kiábrándultam belőle. Láttam hogy melyik haverjával van mindig,és a fiúcska mindig rámmosolygott amikor odanéztem :).Én pedig felvettem msnre xD.A másik fiú,akiről elsőként beszéltem,pedig megharagudott sztem.Odavolt értem azelőtt.. Aztán pedig a másik fiúval is randiztam,2x is,elvileg úgyvolt h alakul vele a dolog, de aztán mégse.:S. A többi barátjának aztmondta mindig h tetszem neki, meg h aranyos vagyok,ilyesmi.:) Én persze örültem neki:D.. Bnőm felvette msnre, és asszem mindent elszúrt ezzel:S.A fiú még aznap rámírt msnen, és közölte h ő nem akar komoly kapcsolatot, és h maradjunk barátok....(tudni kell a fiúról h nagyon félénk,és nem tapasztalt semmien téren).Magamon pedig egyre inkább azt veszem észre,h az a fiú, akiről először beszéltem,hiányzik,és suliban is mindig őt bámulom :|... Mi történt velem?:S
Mihez kezdjek? Nem nagyon mernék az "első" fiunál kezdeményezni, mert félek h mindkettő k*nak tartana.. :S
Segítsééég!
"Láttam hogy melyik haverjával van mindig,és a fiúcska mindig rámmosolygott amikor odanéztem :).Én pedig felvettem msnre xD"
Na ezzel a résszel én nem dicsekednék.. Válaszolva a kérdésre nem lenne furcsa ha k*rvának tartanának, mert ez egyáltalán nem szép dolog
am kedves válaszoló.. nem mintha más nem ezt tette volna..:D
Ha már a másik úgymond "túlzottan fura" lett.. és kiábrándulnál belőle.. természetes dolog h továbblép az ember:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!