Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Más is retteg, hogy pár...

Más is retteg, hogy pár évtizeden belül hazánk is ilyen multikulti lesz és elfogynak a gyönyörű igazi fehér, europid lányok?

Figyelt kérdés
Sajnos én csak a fehér lányokhoz tudok vonzódni és már ma is gyakran zavar, hogy sok négert meg cigányt látok, akik miatt egyre kevesebb a szép fehérbőrű lány, igazi európai vonásokkal. Sokszor látok lányt és a szoli miatt már nem is tudom, hogy ő most cigány vagy fehér lány, aki sokat szolizott. Szörnyű, hogy így elrontják magukat, miért nem szeretnek fehérek lenni, miért nem büszkék arra, hogy ők fehér lányok, miért akar itt mindenki szétbarnított, cigányos külsőt magának a lányok között manapság, meg miért jó ez a keveredés más rasszokkal, csak én vágyom szép fehér családra? Miért is bűn, ha én erre vágyom, miért neveznek rasszistának, amikor én nekem semmi bajom nem lenne velük, ha ők se bántanának folyton és ne keverednének szép fehér lányainkkal? Egyáltalán miért ez az ország kell nekik, mert sok a könnyen manipulálható fehér lány vagy csak az olcsó szexért jönnek ide a négerek, arabok tömegesen?

2014. júl. 18. 13:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
3%
nem félek ettől nagyon sok szép fekete és roma lány van sőt kinai is ,szivesen keverednék velük
2014. júl. 18. 13:32
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Többnyire egyetértünk. Rajtad is múlik, hogy így lesz-e.
2014. júl. 18. 13:32
 3/14 anonim ***** válasza:
én nem
2014. júl. 18. 13:33
 4/14 anonim ***** válasza:
16%

"Egyáltalán miért ez az ország kell nekik, mert sok a könnyen manipulálható fehér lány vagy csak az olcsó szexért jönnek ide a négerek, arabok tömegesen?"

Lefordítom: te nem kellesz egy csajnak se, így savanyú a szőlő.

2014. júl. 18. 13:35
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen igazad van. Fehér úrilányok helyett alsó polcos cigány munkásproli közel mind.
2014. júl. 18. 13:35
 6/14 A kérdező kommentje:
4-es, nem talált, pár napja egy fehér lánnyal voltam, de már nála is előjött a téma, hogy ő felé is egyre több a cigány, sajnos. :( Másrészt meg nem tagadom, szeretném, ha a csodálatos magyar nyelv és kultúra fenn maradna még sokáig és sok szép fehér gyermek születne, gyarapítaná a magyarságot. A mai fiatalok nevelése is eléggé szomorú, hogy a multikulti és az elbutulás felé vezet, le a lejtőn egyre jobban, így tényleg ki fog pusztulni nem csak a magyar nép, de az egész europid rassz is.
2014. júl. 18. 13:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A félelmed jogos, de előtte illene elgondolkozni a most meglévő példákon:

Az USA-ban együtt élnek különböző fajok már évszázadok óta. A négereket a 60-as évek óta el sem különítik a fehérektől, minden rassz keveredhet egymással.

Hasonló a helyzet Nyugat-Európában, amihez képest mi fél évszázados "lemaradásban" vagyunk megint.

Hidd el, a legtöbb fehér emberben benne van az, hogy ő szintén csak fehér emberrel akarna gyereket. Tudom hogy riasztóan soknak tűnik a vegyes kapcsolat, de egy jó nagy többség minden rasszból (fehér, fekete, arab, stb.) úgy van vele, hogy csak a saját rasszával akar gyereket. Hiába költözteti be a multikulti egymás mellé a fajokat, attól még megmarad ez az ősi dolog, hogy az azonos fajtájú emberek a sajátjukkal szeretnek többnyire lenni, keveredni, stb.

2014. júl. 18. 13:46
 8/14 anonim ***** válasza:
főleg a pesti lányok körében divat a szolizás
2014. júl. 18. 13:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A szellemi kártételek szerintem nagyobbak. A fizikai kihalás irreális, inkább csak az egészséges öntudatot irtották ki, főleg Nyugaton, és KKE-ben. (Érdekes, az oroszoknál talán még nem).
2014. júl. 18. 13:49
 10/14 anonim ***** válasza:
3%
szerintem a fehér lányok legjava így is úgyis korcs.A négerek arabok legalább még tudnak bánni az ilyen rin*gyókkal :D két kézzel.
2014. júl. 18. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!