Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelmes vagyok, mit tegyek?...

Szerelmes vagyok, mit tegyek? 14/f

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba, facebookon sokat beszélünk, szimpatikusnak tartjuk egymást. De amikor a vb sátorba megláttam, nem tudtam hozzá odamenni, ott "találkoztunk" először. Facen tudok vele beszélni, de amikor élőben megláttam, teljesen leblokkoltam. Lehet hogy azért mert nem fogadom el magam, vagy túl szépnek találom magamhoz. Kérlek segítsetek!

2014. jún. 28. 19:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Gyógyulj ki belőle még időbe!
2014. jún. 28. 19:21
 2/10 A kérdező kommentje:
és ezt hogy csináljam?
2014. jún. 28. 19:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát sajnos mi ebben nem tudunk segíteni. Önbizalmat csak magadnak szerezhetsz.

De amúgy nincs mitől parázni. Odamész és megkérdezed , hogy el akar-e veled menni teázni,kávézni,sütizni....

Ha igen , akkor ott meg ua. kell beszélni mint fb-n. Max. otthon gyakoroész rá. :)

2014. jún. 28. 19:25
 4/10 A kérdező kommentje:
muszáj lesz :)
2014. jún. 28. 19:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát igen. De mondom , nincs mitől paráznod. Vagy ha parázol is , azt próbáld nem kimutatni, mert az az ő szemében nem túl jó. :)
2014. jún. 28. 19:31
 6/10 anonim válasza:
a facebook és a valóság más világ....menj oda hozzá és kezd az ismerkedést más szempontból,ne hozz be egy olyan témát hogy"ohh facebookon még ezt mondtad"végülis facebookon kerezstül nem lesz semmi.tedd fel a kérdéseid amikre kiváncsi vagy,egészen biztos találsz vele közös témát.nos túl szépnek találod és ezen rágódsz.NEM.legyél büszke arra hogy ilyen csodálatos lány kiváncsi rád.SŐT.tedd meg te a lépéseket fiatal vagy és gondolom a lány is tehát ő csakis arra vár hogy megtedd a lépéseket mint egy igazi férfi
2014. jún. 28. 20:05
 7/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a vállaszokat :)

egyébként az a gáz hogy ő 169cm én meg csak 163 :D

2014. jún. 28. 20:16
 8/10 anonim válasza:

Szerintem, a magasságod nem gáz :)

A lány szerintem - ha a fiú igazán szereti, és kedves vele, márpedig ez rád igaz lehet - nem sokat foglalkozik a méreteitekkel. Magamból indulok ki. 15/L

2014. jún. 29. 19:38
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ utolsó :) megnyugtattál :D
2014. jún. 29. 20:22
 10/10 anonim válasza:
Jó kicsi vagy.... :))) én is 14 vagyok de én a 180 cm mel nem számítok soknak az osztályomban:))
2014. nov. 12. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!