Volt már veletek olyan, hogy kiderült egy olyan emberről, hogy szerelmes belétek vagy nagyon tetszetek neki, akinek ti a létezéséről sem tudtatok addig?
Figyelt kérdés
Nekem nem olyan rég egy srácról kiderült, hogy engem tart álmai nőjének. :D Egyébként csak egy busszal jártunk egy ideig, de ő mindent tudott rólam, hogy melyik nap milyen ruhában voltam, milyen cipő volt rajtam, milyen a táskám. És nekem nagyon fura volt, mert amég ez nem derült ki, én szinte észre sem vettem őt egyáltalán. Vagyis, ahogy megtudtam, hogy ki ő, látásból kicsit ismerős volt, de ennyi. És most elgondolkoztam, hogy lehet, hogy csomó mindenkinek van egy ilyen ember, aki bolondul érte, pedig neki fogalma sincs róla. Veletek volt már hasonló vagy érezetk így valaki iránt? :)2014. jún. 25. 22:40
1/2 anonim válasza:
Mikor kisebb voltam, folyton olyan srácok tetszettek, akik azt sem tudták rólam, hogy létezek. Fordítva még nem derült ki, de nem tartom elképzelhetetlennek, hiszen nekem is tetszettek olyan srácok, akiket mások nem tartottak épp álompasinak, így miért ne lehetne, hogy épp megtetszettem valakinek a környezetemben. Egyetemre járok, vannak 100-150 fős előadásaim, szóval statisztikailag belefér, pláne, hogy nem egy szakon vettem fel órákat.
2/2 anonim válasza:
állítólag volt, talán többször is csak nem tudtam róla. egyszer egy csaj akivel később ismerkedtem elmondta, hogy még régebben nagyon bejöttem neki stb... de valahogy akkor fel sem tűnt, mert nem beszéltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!