Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Más is retteg, hogy pár...

Más is retteg, hogy pár évtizeden belül hazánk is ilyen multikulti lesz és elfogynak a gyönyörű igazi fehér, europid lányok?

Figyelt kérdés
Sajnos én csak a fehér lányokhoz tudok vonzódni és már ma is gyakran zavar, hogy sok négert meg cigányt látok, akik miatt egyre kevesebb a szép fehérbőrű lány, igazi európai vonásokkal. Sokszor látok lányt és a szoli miatt már nem is tudom, hogy ő most cigány vagy fehér lány, aki sokat szolizott. Szörnyű, hogy így elrontják magukat, miért nem szeretnek fehérek lenni, miért nem büszkék arra, hogy ők fehér lányok, miért akar itt mindenki szétbarnított, cigányos külsőt magának a lányok között manapság, meg miért jó ez a keveredés más rasszokkal, csak én vágyom szép fehér családra? Miért is bűn, ha én erre vágyom, miért neveznek rasszistának, amikor én nekem semmi bajom nem lenne velük, ha ők se bántanának folyton és ne keverednének szép fehér lányainkkal? Egyáltalán miért ez az ország kell nekik, mert sok a könnyen manipulálható fehér lány vagy csak az olcsó szexért jönnek ide a négerek, arabok tömegesen?

2014. júl. 18. 13:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Azért senkinek nem kellene a saját nőknél való sikertelenségét ide kevernie a beszélgetésbe.

Ha nem tudod a veled egy nyelvet beszélő, veled egykorú vagy nálad fiatalabb lányokat sem felszedni, akkor fejlesztened kell a csajozási képességeidet.

2014. júl. 18. 13:53
 12/14 Ramcsiii ***** válasza:

Én fehér bőrű vagyok,mivel ha napozom amúgyis alig barnulok..

Most megint nem értem..ha ki irnám kérdésnek ide hogy melyik a szebb bőrszin akkor azt kapnám hogy ha valakinek nagyon fehér a bőre az már betegesen néz ki..Na jó nem vagyok hó fehér,de azért épp elég ez is..

2014. júl. 18. 15:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Vajon miért érzem úgy, hogy a 10-es választ is a kérdező írta?
2014. júl. 18. 17:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Hadd jegyezzem meg, hogy ahhoz, hogy "mások" keveredjenek a mi szép fehér lányainkkal, az említett lányok is kellenek, tehát ők szabad akaratukból döntenek egy más nemzetiségű pár mellett. Ez szívük joga! Ha nem tehetnék nem volnának szabad emberek, gondolom ezt te sem kívánod nekik. Ugyanakkor bőven van még az országban fehér lány, aki nem kíván más rasszhoz tartozó párt magának és aki nem abba az olcsó kategóriába tartozik, amiért szerinted a négerek és az arabok ide jönnek.

Egyáltalán nem kell szégyellned, hogy te csak fehér barátnőt szeretnél, de a lányoktól se kívánd, hogy ők változtassanak az érzelmeiken. Sok szerencsét!

2015. júl. 22. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!