Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen...

Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
26 éves leszek. A szüleim elváltak, 16 éves voltam. Anyumnak semmi sem maradt, apám meghalt, soha nem támogatott minket. Van két nővérem, az egyik "éljünk mának" elv szerint él, semmi pénzt nem rak félre. A másik születésétől fogva beteg (10-12 éves gyerek szintje és egyensúly zavara is van.) 16 éves korom óta tanulok (már mesterszak :)) és dolgozom. Anyuval szinte a nulláról felépítettünk egy új házat és most tudtunk egy viszonylag új autót venni. Hitel nélkül! Nem hagytam abba a tanulást a munka mellett(irodai). Vannak terveim, céljaim és csak néhány barátom akik nagyon fontosak nekem. Viszont nem keresek egyenlőre sokat,de dolgozom rajta. Jogosítványt is csak most fogom tudni letenni. A családomat, főleg a nővéremet soha nem hagyhatom teljesen magára és nekem kell őket támogatni. Viszont szeretnék egy társat és egy gyereket. Nem olyat aki eltartja anyuékat is (ez az én feladatom), de nem is olyat, hogy én gondoskodjak róla és kihasznál és őt is én tartsam el. Egy talpraesett, céltudatos EMBERT keresek. Külsőmmel semmi baj nincs. Sőt mindig nagyon megnéznek. :), de nem vagyok elszállva magamtól. Szerintetek létezik olyan ffi aki ezt elfogadná?

2014. júl. 23. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ha én lennék akkor először minimum 1 évet kell kibírni egymás mellet :P és utána már lehet tervezni :)
2014. júl. 23. 12:02
 2/8 anonim válasza:
Nem vagy semmi le a kalappal :D
2014. júl. 23. 12:03
 3/8 anonim ***** válasza:
gratulálok nagyon ügyes vagy, de nem járnék veled mert sajnos idősebb vagyok:)
2014. júl. 23. 12:12
 4/8 anonim ***** válasza:
igen, létezik :) De nagyon jól meg kell nézned, hogy ivel állsz össze
2014. júl. 23. 12:12
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :), tudom h meg kell néznem. Csak kevesen vannak, és sokan plusz nyűgnek gondolják a nővéremet :(
2014. júl. 23. 12:15
 6/8 anonim ***** válasza:

te se vagy egy tömegtermék na az biztos!

nekem igazából tetszik, hogy ennyire odaadó és önfeláldozó kedves lány vagy :) meg az, hogy erős vagy lelkileg és nem adod fel, ezt is becsülöm :)

egyetlen dolog lenne ami talán zavaró lehetne...az a korod...de idővel szerintem az sem lenne gond :)

21F

2014. júl. 23. 12:24
 7/8 anonim ***** válasza:

én pont egy ilyen gondoskodó nőt szeretnék egyszer feleségül venni! Na nem rólam kell gondoskodni, hanem a leendő közös gyerekeinkről :D

23F

2014. júl. 23. 12:35
 8/8 dromedarbalu ***** válasza:

Egy istennő vagy ;)

Nagyon aranyos és talpraesett lehetsz. Jól fog járni veled a leendő férjed!

A gyerekkel érdemes sietni mert korban vagy már.

2014. júl. 23. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!