Minden nő rinyál, hogy a férfiak csak a r*b@ncokat veszik észre (amit cáfolnék), de a normális külsejűekről is kiderül, hogy azok. Most akkor kit kéne keresnem?
Mindig a normális külsejű lányokat néztem ki magamnak.Semmi smink,nem volt kint mindenük,nem volt 10 centis műkörmük és egyáltalán nem úgy néztek ki,mint azok,akiket az ember r*b*ncnak feltételezne.Mégis 30-ból 28 az volt.Szerintem teljesen normális dolog és elvárható,hogy olyan lányt keressek,aki nem megy bele egy éjszakásokba és nem ment át rajta a fél város.Én se fekszem össze akárkivel,pedig lett volna rá lehetőségem,ráadásul olyan csajokkal is,akikért néhányan a fél karukat odaadták volna.
Ezek után hol keressek normális kapcsolatra párt?
Eddig 2 barátnőm volt,de az egyik érzelmileg próbált zsarolni,a másik pedig hiába volt rendes,sehogy se akart működni a kapcsolat.
Léteznek még normális erkölcsű lányok,akiknek van némi tartásuk is?
24/F
Félnivalóm azért van,mert nincs normális lány a környezetemben,de még azon kívül is.Próbáltam én már mindent.Egy időben úgy voltam,hogy szarok az egészre és beérem szexkapcsolattal.Össze is jött volna nem egy,de egyszerűen nem volt hozzá gyomrom és nem is ilyen vagyok.Még csak nem is az én ötletem volt,hanem néhány ismerősöm ültette a bogarat a fülembe.
Fogalmam sincs,hogy mi az,ami nem felelne meg a normális nőknek bennem,vagy miért kerülnek el nagy ívben,de csak azért,mert egyet se találok,még nem fogom lejjebb adni és beérni valami kiélt ribivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!