Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt 20-21 év körüli...

Van itt 20-21 év körüli normális lány, aki Budapest 30km-es körzetében lakik és nem rekedt meg az érettséginél?

Figyelt kérdés
... és peresze lenne is kedve ismerkedni.

2014. júl. 24. 07:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%
Hohó, csak győzd olvasni a pm áradatot, a legtöbb lány ölni tudna egy ilyen toleráns, előítéletektől mentes fiúért - ezek mind a tanultság ismérvei.
2014. júl. 24. 08:15
 2/22 A kérdező kommentje:
Ez nem előítélet, hanem tapasztalat és egyébként eléggé toleráns vagyok, csak van pár alap dolog.
2014. júl. 24. 08:20
 3/22 anonim ***** válasza:
47%

Tehat ha kitetel, hogy erettseginel magasabb vegzettsege legyen, akkor az mar a tolerancia ismerve...

1-es, te sem alltal sorba, mikor az eszet osztottak.

2014. júl. 24. 08:22
 4/22 A kérdező kommentje:
Azért remélem nem arra gondoltál, hogy a normális és az érettségi között kapcsolatot képeztem. :)
2014. júl. 24. 08:25
 5/22 anonim ***** válasza:

#3 irónia, szarkazmus, nézz utána mindkettőnek, még hasznos lehet.

Végzettség alapján nőt keresni legalább akkora baromság, mint csak külső alapján, teljesen mindegy, hogy milyen iskolát végzett, attól még lehet ostoba, egy halom kitűnő osztálytársam volt, akik végtelenül buták volt, nem értettek semmit, csak rohadt sokat tanultak - képzelheted mennyi lenne a közös téma egy ilyen lánnyal.

2014. júl. 24. 08:31
 6/22 anonim ***** válasza:
52%

Ironia, szarkazmus.

Az igazsag az, hogy ismerem mindkettot, de neked egyiket sem sikerult rendesen alkalmazni.

Talan te is utana nezhetnel.

2014. júl. 24. 08:37
 7/22 A kérdező kommentje:
Az egyetem nem csak ismeretet oszt. Ad egy kis önállóságot is többek közt. Persze vannak egyetemen is kevésbé talpraesett személyek, de most nem is házassági ajánlatot írtam ki. Ismerkedésnek az a lényege hogy megismerd a másikat.
2014. júl. 24. 08:52
 8/22 anonim ***** válasza:

Menj az elittársra.

A kérdezőnek annyiban van igaza, hogy elege van már az olyan lányokból, akik egy értelmes mondatot képtelenek megfogalmazni, és hibátlanul előállítani.

Az igaz, hogy egyetemen is akad ilyen lány - de jóval kevesebb.

2014. júl. 24. 09:11
 9/22 anonim ***** válasza:

Az egyetem inkabb cool eleterzest ad mint onallosagot.

Hogy 3 eves kepzest tobb ev alatt vegzi el mert tantargy elmaradasa van.

Egyetemi bulik, kupak, lereszegedesek.

Diak hitel, amit felesleges penzkoltesre hasznal, stb.

Szamomra az egyetemet/foiskolat vegzettek kozul kerul ki a legtobb gyoker, ertekelhetetlen szellemi torzszulott.

2014. júl. 24. 09:30
 10/22 A kérdező kommentje:
akkor még azt is írjam ki, hogy orvosi vagy műszaki pálya? Nekem egyetem mellett úgy lett volna csak időm bulikra, ha csúszok 1-2 félévet. A kezdeti 300+-ból jó ha 20-an időben végzünk.
2014. júl. 24. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!