Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt 20-21 év körüli...

Van itt 20-21 év körüli normális lány, aki Budapest 30km-es körzetében lakik és nem rekedt meg az érettséginél?

Figyelt kérdés
... és peresze lenne is kedve ismerkedni.

2014. júl. 24. 07:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Természetesen tudom, hogy nem lesz könnyű munka, de a szorgalmam megvan hozzá és eddig is tudtam, mikor, mibe érdemes fektetni. Azt még nem tudom mit hoz a jövő, de egyelőre az ésszerűség határain belül tervezek. Az általad említett designer oldalakat én is ismerem, de nekem nem ilyen "egyszerű" alapanyagaim vannak...Maga a szabás is rendhagyó, az adott darabhoz illő. Az alapanyagok minőségiek, ezért is van sok visszajáró vásárló még mindig. Az anyagminőség az, amiből utoljára adnék alább...de nem is szükséges. Egyelőre nem is a nagy gyártó szerepét szeretném betölteni, nem ez a célom...mint mondtam, először saját üzlet helység, ha az jól megy, később országszerte több ponton lehet még terjeszkedni. Az egyediség és a mennyiség egyelőre fontosabb számomra, mint a mennyiség.

Egyébként ma már nem feltétlen szükséges még állandó üzletet sem nyitni, vegyük egy közeli és egyszerű példának a mannaszappant. Kizárólag csak az interneten terjeszkednek, de nagyon jól megy már nekik...Az alapító családot történetesen ismerem is,ismeretségi körből, tudom hogy ők is igen kicsiben kezdték, de jókor, jóba fektettek és sikerült egész egyedit alkotni...Az már csak plusz, hogy az ember "lelkére is hatnak" a környezetbarát csomagolástechnikájukkal. Na persze az egész szappan e köré épült, úgyhogy nem is csoda...

A te 3D nyomtatód is ígéretesnek tűnik, ennek valóban nagy jövője van.Remélem úgy alakul ahogy tervezed és sikerül véghez vinni.

2014. júl. 25. 00:06
 22/22 A kérdező kommentje:

Tehát már elindult a gyártás :) ügyes vagy. Amígy még nem volt telítpődve a piac, addig ebay-vatera kombóval üzletelgettem, nekem az indulás egy része abból van. Csak az adóktól tartok, ha az nem lenne, sima ügy lenne felvirágoztatni egy ilyen gyárat...

Sok sikert kívánok!

2014. júl. 25. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!