Szép budapesti normális szűz lányok hol vagytok?
Ha találsz 17 éves szűz lányt akinek nincs pasija akkor elismerésem! Én békésmegyében nem találtam sehol xd Amúgy egy tannács ^^ ne keresd a csajt ne akarj mindenképp barátnőt. Akkor fogod megtalálni mikor nem is számítassz rá :) Tapasztalatból mondom minél jobban keresed annál kevesebb az esélye hogy lesz normális de ha nem keresed akkor előbb utóbb összehoz vele a sors :D
Főleg hogy a mostani 'lányok' azokat a 'menő' swag páva nemtommiket keresik akik csak kihasználják őket azok helyett akik igazán szeretnék őket.
De ha mindenképp keresni akarsz olyan csajt aki szeret és nem hagy el meg nem agyonhasznált r*banc akkor az EMO-Metál-Rocker csajok közül keresgélj ^^ Akik nem stílusként tekintenek a kinézetükre hanem életérzésként. Ők olyan lányok akik nem jönnek össze akárkivel de ha valakivel összejönnek ezt szeretik :3 Az EMO lányok sokkal hűségesebbek és szeretnivalóbbak mint akármelyik plázap*csa. Ezt is tapasztalatból mondom ^^
És ameddig várakozol tekerj egy jó spanglit keverj be 2 liter kannást kivis üdítővel nyomj be egy Bob Marley számot és lazulj :D (mondjuk a spanglis részt kihagyhatod :Dxd)
'és nemtudom hol kikkel kéne ismerkednem hogy boldog kapcsolatom lehessen' Erre meg csak annyit tudok mondani hogy KONCERTEK-ANIMECONOK :d
Nem tudom hogy milyen stílust képviselsz, milyen az ideálod, milyen dolgokat szeretsz stb stb. De ha pár lényegesebb dolgot leírsz magadról és az ideálodról priváltban akkor szívesen segítek ^^
És addig is sok sikert bro ne add fel :D és azokkal meg ne foglalkozz akik csak trollkodni jönnek ide és nem segíteni ^^
17/F
Nem fog neked írni, hogy itt vagyok normális szűz lány vagyok...... légy a barátom, hogy ne legyek szűz?! Ugyan már, neked ahhoz semmi közöd, hogy szűz-e! Húzd ki a listádról! Mert attól még lehet normális, hogy ő hamarabb találta meg az első viszonzott szerelmét, mint te!
Amúgy sok helyen vannak, csak te nem veszed észre őket, mert ők nem ripacskodnak.
Nem feltétlen kell szűznek lennie, h normális legyen sztem.
Én sok nem szűz csajjal is tök jókat elleveleztem, persze én találtam egy szűzt is, aki a legjobb csaj sztem a világon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!