Normális az, ha a feleségem fél évi házasság után még mindig szűz?
1: alap esetben így jár, aki huszonéves koráig őrizgeti a szüzességét( tapasztalat). túlidegeskedi
2: valami oka lehet, hogy fél, moelsztálták vagy akármi
3: fél év házasság után szerintem ez már nem normális
4: Igen, az első szex fáj, van akinek nagyon is. Nekem a nőgyógyász azt mondta, hogy ez az élet rendje. Fáj a születés, ha nem kapsz levegőt, ha elesel és bevered az orrod és az is fáj(legtöbb esetben), ha elveszted a szüzességed.
Használjatok síkosítót, igyatok pár pohár pezsgőt, ami oldja a hangulatot és óvatosan.
hát szerintem Jézusnak tartogatja magát.
Tuti kamu a kérdés, mivel ha ennyire vallásos, hogy nuku szex a házasság előtt, na akkor vibrátort sem vesz az illető. De szerintem nem vibrátort kellett volna venni, hanem síkosítót.
De komolyan te hagynád, hogy egy műf_sz vegye el a szüzességét a kis feleségednek? Rólad is megvan a véleményem, már amennyiben tényleg valós a kérdés tartalma.
" hát szerintem Jézusnak tartogatja magát."
Meghaltam :D
Szerintem mondd meg neki,hogy csak próba képpen kezdjétek el legalább,ha nem tetszik neki,akkor leállsz.
Ha csak nem fake,de valamiért hiszem,hogy ilyen is van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!