Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális az, ha a feleségem...

Normális az, ha a feleségem fél évi házasság után még mindig szűz?

Figyelt kérdés
Mindketten vallásos meggyőződésből őriztük meg a szüzességünket házasságkötésig, és huszas éveink közepén járunk mindketten. Nagyon jó a párommal az ágyban, nem egy fadarab, élvezi a pettinget, kap is és ad is, szóval ezzel semmi gond, s be is nedvesedik mindig rendesen. Azonban amikor behatolásra kerülne sor, mindig megijed, s azt mondja, h várjunk még, mert ő még nem érzi magát felkészültnek, fél, h nagyon fog fájni. Már vettünk egy vibrátort is, h azzal próbálja meg magának a behatolást, s átszakítani a szűzhártyát, próbálkozott is, de nem tudta teljesen bevezetni magának, mert fájt, s mert idegenkedett tőle. Szóval, most tanácstalan vagyok, nem tudom, h mit tegyek, h végre átlibbenjünk ezen a téren. Egyébként imádom őt, s nem maradok hoppon az ágyban sem,, mert orálisan mindig kielégít.
2013. szept. 27. 09:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

1: alap esetben így jár, aki huszonéves koráig őrizgeti a szüzességét( tapasztalat). túlidegeskedi

2: valami oka lehet, hogy fél, moelsztálták vagy akármi

3: fél év házasság után szerintem ez már nem normális

4: Igen, az első szex fáj, van akinek nagyon is. Nekem a nőgyógyász azt mondta, hogy ez az élet rendje. Fáj a születés, ha nem kapsz levegőt, ha elesel és bevered az orrod és az is fáj(legtöbb esetben), ha elveszted a szüzességed.

Használjatok síkosítót, igyatok pár pohár pezsgőt, ami oldja a hangulatot és óvatosan.

2013. szept. 27. 09:31
 2/12 anonim ***** válasza:
fél hogy fáj mer fáj. javaslok meginni 4xfeles viszkit. normális minőségűt.
2013. szept. 27. 09:42
 3/12 anonim válasza:

hát szerintem Jézusnak tartogatja magát.

Tuti kamu a kérdés, mivel ha ennyire vallásos, hogy nuku szex a házasság előtt, na akkor vibrátort sem vesz az illető. De szerintem nem vibrátort kellett volna venni, hanem síkosítót.

De komolyan te hagynád, hogy egy műf_sz vegye el a szüzességét a kis feleségednek? Rólad is megvan a véleményem, már amennyiben tényleg valós a kérdés tartalma.

2013. szept. 27. 09:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez mese.
2013. szept. 27. 09:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Régen gerincre kellett volna vágnod, adj egy Bibliát a kezébe addig:D
2013. szept. 27. 09:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Tőled fél, egy vibrátorral meg lazán szórakozik...Azért a hülyeségnek is van határa. Huszonévesen hogy lehettek ilyen nyámnyilák?
2013. szept. 27. 10:09
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

" hát szerintem Jézusnak tartogatja magát."

Meghaltam :D

Szerintem mondd meg neki,hogy csak próba képpen kezdjétek el legalább,ha nem tetszik neki,akkor leállsz.

Ha csak nem fake,de valamiért hiszem,hogy ilyen is van :D

2013. szept. 27. 10:26
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
Kell 1 tubus vaseline hogy jobban csússzon aztán dugd meg Isteniesen hogy még a kereszt is megforduljon a nyakláncán:D
2013. szept. 27. 10:28
 9/12 anonim ***** válasza:
2013. szept. 27. 10:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha annyira vallásosak vagytok, h fér bele a vibrátor? Amúgy valóban.. minél tovább húzza vki, aztán annyival lesz sz*rabb neki, mert túlagyalja ezt a jelentéktelen dolgot. Mert ez az. Senki se lesz több, vagy kevesebb attól, h huszonévesen is szűz.
2013. szept. 27. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!