Szűzen házasodtál/házasodsz majd meg?
Ez csak a katolikus egyház agyszüleménye-.-
Tlg jobb kiismerni a társat.
Szép dolog, de ha akarnám se tudnék már szűzen férjhez menni. Mondjuk nem is terveztem.
20L
Már 6 éve lekéstem erről 23/N :D
Amúgy meg hülyeség házasság után, volt olyan barátom, akinek több más volt a szexuális igénye, mint nekem.
Az sem biztos még, hogy házasodom egyáltalán.
De ha már ilyen lépésre szánom el magam, akkor komolyan veszem, hogy esküszó hagyja el a számat, nem szeretnék két év múlva elválni.(Elnézést az elváltaktól, ne értsék félre, biztos vagyok benne, hogy ők is komolyan gondolták anno.)
Ehhez a bizonyossághoz és komolysághoz azonban számomra fontos, hogy már eskü előtt teljesértékű párkapcsolatban éljek, és ebbe bizony beletartozik a szex is. Ráadásul eléggé szexuális beállítottságú vagyok ahhoz, hogy nagyon ne legyen mindegy, milyen is az a szex a párommal/férjemmel, tehát mondhatni fontos építőköve a kapcsolatunknak. Megéltem azt, hogy ha rossz a szex, az a legjobb szándék, legőszintébb igyekezet és a legnagyobb szeretet ellenére is éket ver a párkapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!