Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűzen házasodtál/házasodsz...

Szűzen házasodtál/házasodsz majd meg?

Figyelt kérdés
Mi a véleményed róla?

2012. júl. 31. 14:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%
Nem. Mi van akkor ha mondjuk nem egészen kompatibilisek a dolgok? (Túl nagy pénisz mondjuk és a pasi csak kompromisszumokkal tud szeretkezni). Vagy ha szimplán nincs meg a szexuális töltés, avagy a kémia a két fél között. Jobb ezeket előre megismerni szerintem, és ez alapján egy biztosabb döntést hozni.
2012. júl. 31. 14:56
 2/13 anonim ***** válasza:
25%
Biztos hogy nem, tudnom kell hogy azon a téren is minden okés. Tudod, fel kell próbálni a cipőt mielőtt megveszed
2012. júl. 31. 15:00
 3/13 anonim ***** válasza:
35%

Ez csak a katolikus egyház agyszüleménye-.-

Tlg jobb kiismerni a társat.

2012. júl. 31. 15:01
 4/13 anonim válasza:
49%

Szép dolog, de ha akarnám se tudnék már szűzen férjhez menni. Mondjuk nem is terveztem.

20L

2012. júl. 31. 15:06
 5/13 anonim ***** válasza:
49%
én már lekéstem erről :D de szerintem hülyeség, mert oké, a szex nem minden de akkor is nagyon nagyon fontos, és elég gáz ha esküvő után derül ki a gebasz..
2012. júl. 31. 15:11
 6/13 anonim ***** válasza:
42%

Már 6 éve lekéstem erről 23/N :D

Amúgy meg hülyeség házasság után, volt olyan barátom, akinek több más volt a szexuális igénye, mint nekem.

2012. júl. 31. 15:17
 7/13 anonim válasza:
62%
Én úgy szeretném majd, hogy az esküvőig semmi OLYASMI ne legyen. :S Csak hát kevés fiú van manapság aki képes lenne addig várni. Meg kitudja mikor lenne az az esküvő, lehet hogy csak 25 éves koromba, akkor elég sokáig kéne vele várnom. :S 17L
2012. júl. 31. 15:24
 8/13 anonim ***** válasza:
10%

Az sem biztos még, hogy házasodom egyáltalán.

De ha már ilyen lépésre szánom el magam, akkor komolyan veszem, hogy esküszó hagyja el a számat, nem szeretnék két év múlva elválni.(Elnézést az elváltaktól, ne értsék félre, biztos vagyok benne, hogy ők is komolyan gondolták anno.)

Ehhez a bizonyossághoz és komolysághoz azonban számomra fontos, hogy már eskü előtt teljesértékű párkapcsolatban éljek, és ebbe bizony beletartozik a szex is. Ráadásul eléggé szexuális beállítottságú vagyok ahhoz, hogy nagyon ne legyen mindegy, milyen is az a szex a párommal/férjemmel, tehát mondhatni fontos építőköve a kapcsolatunknak. Megéltem azt, hogy ha rossz a szex, az a legjobb szándék, legőszintébb igyekezet és a legnagyobb szeretet ellenére is éket ver a párkapcsolatba.

2012. júl. 31. 15:33
 9/13 xoxo9616 válasza:
0%
neeeeeeeeeeeeeeeeeem
2012. júl. 31. 15:55
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Az, hogy a puding próbája az evés.
2012. júl. 31. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!