Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen házasodtál meg?
Figyelt kérdés
Korainak vagy későinek érezted?2011. júl. 13. 11:55
1/31 anonim válasza:
24 évesen... pontosan jó kor volt hozzá.
2/31 anonim válasza:
28 évesen
Későinek, de legalább a számomra megfelelő férfihez mentem hozzá, így maximálisan boldog vagyok.
3/31 anonim válasza:
24 évesen először, aztán 33 évesen másodszor (nő vagyok)
4/31 anonim válasza:
23. nem volt korai, csak nem jó embert választottam, 26 éves el is váltam tőle.
5/31 anonim válasza:
Éppen 24 éves lettem és nagyon boldog vagyok. Mi már 7éve ismerjük egymást és 6és fél éve együtt vagyunk, 3éve meg együtt is élünk, két éve pedig saját lakásban!! :))))) LOVE
6/31 anonim válasza:
Jah és most nyilván azt érzem, h nem volt korai!! Férjem 27. :))
7/31 anonim válasza:
24 évesen. Időben pont jó volt csak nem a megfelelő partnerrel. 5 év mulva váltam el.
30/L
8/31 anonim válasza:
20, feleségem 18 - 34 éve együtt.
54/F
9/31 anonim válasza:
21 évesen és most màr tudom, hogy nem volt korai.
10/31 anonim válasza:
23 évesen. Pont jó volt az idő, nem érzetem, éreztük korainak. Akkor már 3 éve voltunk együtt, előtte 1 évvel költöztünk össze. Nagyon boldogok vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!