Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen házasodtál meg?
"Még a mai napig nem lennék házas akkor, ha anno nem húznak be a csőbe a hülyeségekkel. (szocpol., ilyen segély, olyan támogatás, stb.)" Ezt mondta apa épp pár napja, mikor kinevettem, hogy azért házasodott meg, mert a nagypapája csak így engedte meg, hogy megvegye a ház egy részét és elkezdhessen építkezni ott.. 35 éves volt apa akkor. Ez több, mint 10 éve volt. Anyával pedig 22 éves kora óta együtt él és 23 éves kora óta vagyok én.
Anya ugyan ezt nyomja és régen is ezt mondta, mikor kellett írnom fogalmazást alsóban ilyesmikről. Ő is csak azért házasodott meg, mert több támogatást kaptak úgy illetve biztosabb lett az élete ezáltal.
Nekem pedig szintén eszembe sincs házasságot kötni.. Bár nem zárkózom el előle, szóval úgy vagyok vele, mint a szüleim. Ha jobb lesz (az anyagi, társadalmi helyzet) azáltal, hogy összeházasodom a párommal, akivel alapvetően működik a dolog akkor mehet, de ha nincs rá igény (tehát még a párom sem ragaszkodik hozzá) akkor teljesen felesleges. Amúgy is szégyellem magam, hogy elsőáldozó korom óta nem voltam templomban csak egyszer, mikor keresztszülő lettem.
25 F
Tavaly házasodtunk össze, akkor voltam 22 éves. Egy cseppet sem érzem korainak..! :)
(23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!