Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen házasodtál meg?
Figyelt kérdés
Korainak vagy későinek érezted?2011. júl. 13. 11:55
21/31 anonim válasza:
25 leszek, 5 éves kapcsolat lesz akkor, nem érzem korainak:)
23/31 anonim válasza:
Én is tavaly házasodtam. Pont jó volt az idözítés:)
23/N
24/31 anonim válasza:
Basszus 2x küldte el a telefonom :(
Bocsi, a 12:53 és 12:55 is én vagyok -.-"
25/31 ava87 válasza:
Majdnem 24. Se korainak, se későinek nem érzem :)
26/31 anonim válasza:
23,5 éves voltam. Számomra teljesen ideálisnak tartottam/tartom. Gyermekünk 27 éves koromban született.
27/31 anonim válasza:
Jövőre fogunk,mindketten 33 évesek elmúltuk majd a "nagy"napon.több mint 6 éve vagyunk együtt.
Egyiknek sem érzem.Amikor mindketten úgy gondolják,hogy itt az idő ilyen-olyan szempontból(és itt most nem a babára v. hitelre értem)akkor érdemes megtenni...:-)
28/31 anonim válasza:
Holnap után lesz az esküvőnk! :D Én 30, párom 41 éves, neki második házassága. 10 éve vagyunk együtt, lassan 3 éve gyerekünk, én úgy gondolom, hogy teljesen átgondolt a dolog... :) Csak a buli miatt esküszünk, mert gyerekorom óta álmom a fehér ruha (mint általában a lányoknak), amúgy szerintem a kapcsolatunkon nem fog már változtatni. Nagyon sok évig tartó boldogságot kívánok mindenkinek, valahol írta egy hozzászóló, hogy 34 éve együtt vannak, ilyen kéne mindenkinek!!!
29/31 anonim válasza:
29 éves voltam az esküvőmön, a vőlegényem 28 volt.
most 33 vagyok, a férjem 32.
van egy 3 éves lányunk.
30/31 anonim válasza:
6 éves kapcsolatból, 2évnyi együttélés után voltunk 22 N és 25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!