Normális az, ha a feleségem fél évi házasság után még mindig szűz?
Először is nagy respect, hogy huszonéves korotokig, házasságig tudtatok várni mindketten!
Nos, én a vallásossággal nem értem, hogyan egyeztethető össze ez: "imádom őt", mert "csak az Urat, a te Istenedet imádd és csak neki szolgálj". Az orális szexet sem értem, hogy jön ide.
Valószínű, olyan nevelést kapott a feleséged, és ebben a vallásosság is benne lehet, de nem feltétlen az, ami miatt bűnnek tartja még mindig a nemi életet. Ez a ló túlsó oldala, mert a többi mai lányt meg pont úgy nevelik, hogy ne zavartassa magát emiatt.
Én 30+ /F vagyok, én se voltam még úgy lánnyal, pedig lett volna rá lehetőségem, és szélsőségesnek tűnhetnek a nézeteim a házasság előtti nemi életről, de ez a ti esetetek nagyon nem normális. Pszichológus kéne. Lelkész is segíthetne, ha olyan lenne, de az írásodból az jön le, hogy olyan a gyülekezeted, és ennél fogva a lelkészed is ilyen lehet, aki nem nagyon tudna ebben segíteni, pedig Isten tudhatna segíteni, ha komolyan vennétek és nem írnál olyat, hogy "imádom a feleségem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!