Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális az, ha a feleségem...

Normális az, ha a feleségem fél évi házasság után még mindig szűz?

Figyelt kérdés
Mindketten vallásos meggyőződésből őriztük meg a szüzességünket házasságkötésig, és huszas éveink közepén járunk mindketten. Nagyon jó a párommal az ágyban, nem egy fadarab, élvezi a pettinget, kap is és ad is, szóval ezzel semmi gond, s be is nedvesedik mindig rendesen. Azonban amikor behatolásra kerülne sor, mindig megijed, s azt mondja, h várjunk még, mert ő még nem érzi magát felkészültnek, fél, h nagyon fog fájni. Már vettünk egy vibrátort is, h azzal próbálja meg magának a behatolást, s átszakítani a szűzhártyát, próbálkozott is, de nem tudta teljesen bevezetni magának, mert fájt, s mert idegenkedett tőle. Szóval, most tanácstalan vagyok, nem tudom, h mit tegyek, h végre átlibbenjünk ezen a téren. Egyébként imádom őt, s nem maradok hoppon az ágyban sem,, mert orálisan mindig kielégít.
2013. szept. 27. 09:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Először is nagy respect, hogy huszonéves korotokig, házasságig tudtatok várni mindketten!

Nos, én a vallásossággal nem értem, hogyan egyeztethető össze ez: "imádom őt", mert "csak az Urat, a te Istenedet imádd és csak neki szolgálj". Az orális szexet sem értem, hogy jön ide.

Valószínű, olyan nevelést kapott a feleséged, és ebben a vallásosság is benne lehet, de nem feltétlen az, ami miatt bűnnek tartja még mindig a nemi életet. Ez a ló túlsó oldala, mert a többi mai lányt meg pont úgy nevelik, hogy ne zavartassa magát emiatt.

Én 30+ /F vagyok, én se voltam még úgy lánnyal, pedig lett volna rá lehetőségem, és szélsőségesnek tűnhetnek a nézeteim a házasság előtti nemi életről, de ez a ti esetetek nagyon nem normális. Pszichológus kéne. Lelkész is segíthetne, ha olyan lenne, de az írásodból az jön le, hogy olyan a gyülekezeted, és ennél fogva a lelkészed is ilyen lehet, aki nem nagyon tudna ebben segíteni, pedig Isten tudhatna segíteni, ha komolyan vennétek és nem írnál olyat, hogy "imádom a feleségem".

2013. szept. 27. 11:05
 12/12 anonim válasza:
Huh gratulálok! Keress egy NŐT!
2013. dec. 18. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!