Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt 20-21 év körüli...

Van itt 20-21 év körüli normális lány, aki Budapest 30km-es körzetében lakik és nem rekedt meg az érettséginél?

Figyelt kérdés
... és peresze lenne is kedve ismerkedni.

2014. júl. 24. 07:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Van.
2014. júl. 24. 10:56
 12/22 anonim ***** válasza:

Hmm...én csak 2 év múlva fogok érettségizi, de azon gondolkodom, hogy nem megyek tovább egyetemre, hanem elvégzek egy szakmát és elindítom a saját üzletem. (van rá már tőke is)...Akkor 2 évvel későbbi énem szégyellhetné magát, hogy "megrekedt" az érettséginél...:/

Szerintem az ember azért végez egyetemet hogy nagyobb eséllyel elhelyezkedhessen majd, több tapasztalatot ér rálátást szerezzen a leendő szakmájában...Én ezt kikerülve ugyan ezt fogom tenni, csak hamarabb szerzek majd gyakorlati tapasztalatot és nem mondhatom el magamról, hogy "egyetemi hallgató vagyok"...Nem feltétlen ér kevesebbet egy jól megtervezett jövő, egyetem nélkül, mint azzal.

Szerintem...

2014. júl. 24. 12:20
 13/22 anonim ***** válasza:
Én pl:)
2014. júl. 24. 16:38
 14/22 A kérdező kommentje:
Milyen vállalkozás lesz? Szerinted hány 18 éves engedheti meg magának, hogy ilyenbe bele fogjon önerőből?+ sikerre is vigye. Általában az szokott lenni hogy érettségi előtt fél évvel még azt se tudja az illető, hogy mit szeretne majd dolgozni. Életcélt már nem is mertem kérdezni. A 18 évesek fiatalok és kész (én is voltam annyi) :)
2014. júl. 24. 18:24
 15/22 anonim ***** válasza:

Én csak azt mondom hogy a kétkezi munka sem ér kevesebbet. Sőt...a mai világban a munkahely hiányában a gyakorlat többet ér. Persze nem azt mondom, aki megteheti megpróbálkozhat az egyetemmel is biztosítékként, de nem feltétlen mondható az egy jó biztosítéknak. Egyébként tizenéves korom óta spórolgatok és gyarapítom az összeget. Kicsiben kezdtem, folyamatosan az üzlet fejlesztésébe invesztáltam a megszerzett pénzt. Jelenleg annyi gyűlt össze, hogy egy üzletet fogok belőle kibérelni és a legkorszerűbb eszközöket szerzem be hozzá...valamint minimális összeg van még az alkalmazottak bérezésére is. jelenleg ennyire telik. sokat nem akarok elmondani róla, de a lényeg hogy egy saját márka kiépítésén dolgozom, ruházat terén. Én a látványtervekhez értek...Először persze ez csak hobbiként indult, de mára már elég nagy rá a kereset, így összpontosult bennem, hogy lehetne ebből több is.

Valóban, a legtöbb 18 éves nem tudja hogyan fog alakulni a jövője, de ha valaki talpraesett, nem feltétlen megy kevesebbre egyetem nélkül sem...:)

Persze ezzel nem azt akarom ledegradálni, épp ellenkezőleg.

2014. júl. 24. 18:44
 16/22 anonim ***** válasza:

Ez a ruházat dolog jó.

De támogat még valaki?

Mi van ha senkit nem érdekel a boltod, nem megy az üzlet?

Hogy fogod reklámozni az árut, vagy majd az utcáról szerinted cska úgy bejönnek az emberek, hogy nini ez egy ruha bolt?

2014. júl. 24. 18:58
 17/22 anonim ***** válasza:

Lemearadt, hogy 28 éves vagyok.

De ahogy látom, csak az a vállakozás marad talpon ami elég egyedit tud felmutani, amire kevés a mások általi kínálat.

Vagy a szakmájában a legprofibb.

A többi meg megszűnik pár veszteséges év után.

2014. júl. 24. 19:01
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem lesz egyszerű betörni a piacra megfelelő reklám nélkül. Feltételezem, hogy nem gyártó leszel, mert annyit nem hinném hogy össze tud spórolni valaki a csokipénzből azon kívül nem tudsz olyan olcsón olyan minőséget előállítani mint a nagyobb cégek.. Azt mondjuk el tudom képzelni hogy egy nyomtató gépet beszerezz és készíts hozzá különböző design-okat (bár erre vannak különböző weboldalak, ahol az általad készített design-okat árulják és te szabod az árat. Jutalék pedig a különbözet (pár ezret már én is összehobbiztam így, pedig nem hirdettem soha). Az biztos hogy nagyon szorgalmasnak kell lenned, hogy felvedd a versenyt a kínaiakkal és a törökökkel. Át kell gondolni nagyon, hogy mibe tudsz elindulni.

Én most teljesen egyedi 3D nyomtatót tervezek és építek. Ha minden olyan lesz, mint ahogy azt elképzeltem, akkor lesz rá kereslet bőven és az árszabásom is lényegesen kedvezőbb lesz, mint másoknak. Mivel ez még új technológia (újra elővett), most még be lehet törni a piacra. Ilyen szempontokat sem árt figyelembe venni.

2014. júl. 24. 19:27
 19/22 A kérdező kommentje:
persze a képzettségem meg van hozzá, hogy ilyenbe belevágjak
2014. júl. 24. 19:29
 20/22 A kérdező kommentje:

a hatalmas mennyiségű privát üzenet azt sugallja, hogy ebből Margitszigetes bámészkodás lesz. Eddig az informatikában bíztam, most jön a kémia :D

Ha valaki tud erre jobb helyet, az ne tartsa magában :)

2014. júl. 24. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!