Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden nő rinyál, hogy a...

Minden nő rinyál, hogy a férfiak csak a r*b@ncokat veszik észre (amit cáfolnék), de a normális külsejűekről is kiderül, hogy azok. Most akkor kit kéne keresnem?

Figyelt kérdés

Mindig a normális külsejű lányokat néztem ki magamnak.Semmi smink,nem volt kint mindenük,nem volt 10 centis műkörmük és egyáltalán nem úgy néztek ki,mint azok,akiket az ember r*b*ncnak feltételezne.Mégis 30-ból 28 az volt.Szerintem teljesen normális dolog és elvárható,hogy olyan lányt keressek,aki nem megy bele egy éjszakásokba és nem ment át rajta a fél város.Én se fekszem össze akárkivel,pedig lett volna rá lehetőségem,ráadásul olyan csajokkal is,akikért néhányan a fél karukat odaadták volna.

Ezek után hol keressek normális kapcsolatra párt?

Eddig 2 barátnőm volt,de az egyik érzelmileg próbált zsarolni,a másik pedig hiába volt rendes,sehogy se akart működni a kapcsolat.

Léteznek még normális erkölcsű lányok,akiknek van némi tartásuk is?

24/F

2014. júl. 25. 10:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ja, léteznek. Magamat is annak vallom.
2014. júl. 25. 10:15
 2/12 anonim ***** válasza:

Minden férfi rinyál, hogy a nők csak a tapló állatokat veszik észre (amit cáfolnék), de az átlagosakról is kiderül, hogy azok.

érzed az iróniát?

2014. júl. 25. 10:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Érezni érzem,de a tényeken nem változtat.
2014. júl. 25. 11:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Jaj hagyjuk mar ezt, rendes, huseges voltam evek utan is, aztan fogta az exem es lelepett, mert kalandozni akar, csajozni. Akkor en is sirjak, hogy minden pasi egy farok?
2014. júl. 25. 11:15
 5/12 anonim ***** válasza:

Te a tökéletes nőt akarod, és ő nem létezik. Vagy: te nem vagy tökéletes, ezért nem neked jár.

Én pl. nem sminkelem magam (csak korrektorozom+spirál), nincs műkörmöm (bár festve van a körmöm, ami rövidre van vágva), és nincs kinn mindenem, bár csinosan öltözöm (munkába pl. nyári ruhákban járok).

Viszont szerintem egy huszonéves nőtől nehéz elvárni, hogy ne "menjen át rajta a fél város", ha pl. járt az illető egyetemre, vagy egyáltalán...leélt egy pár évet. Mert aki szüzies típus, az meg az elsővel összeházasodik.

Te a ribit úgy érted, hogy veled kapcsolatban van tartásuk, nem csalnak meg, nem a pénzed miatt vannak veled, ÉS a múltjuk is makulátlan.

Na, ilyen vagy nincs, vagy már valakié:)

2014. júl. 25. 11:24
 6/12 anonim válasza:
Én találkoztam már több értelmes nővel is és szépnek is találtam őket. Egy ilyen a párom, de sajnos hasonló cipőben járok most barátkozás ügyben.
2014. júl. 25. 11:26
 7/12 A kérdező kommentje:

Szerintem nem tökéletesség az,ha valaki nem r*b*nc,hanem teljesen alap dolognak kellene lennie.Már nem azért,de szerintem igenis járna.Nem csaptam be soha senkit,nem kefélek össze-vissza,van munkám,fent tartom magam,mellette segítek a szüleimnek és szerintem eddig amelyik ismerősömnek segítségre volt szüksége,amellett ott álltam.Elb**ztam másfél évet egy olyan lányra,aki meg sem érdemelte volna.1 év után másról sem beszélt,hogy ő öngyilkos lesz,miközben minden időmet rááldoztam.napi 10-12 óra munka után minden vágyam az volt,hogy tartsam a lelket abban a depressziós p***ában.Szóval ezt a "nem érdemled meg" szöveget hanyagoljuk!Normálisan öltözködöm,sportolok,az alapvető műveltségi szintem bőven meg van és hülye sem vagyok.Szerintem amit le kéne tenni az asztalra,azt én már bőven letettem.

Mellesleg 24 éves leszek.

2014. júl. 25. 11:50
 8/12 A kérdező kommentje:
A szépség pedig nálam másodlagos dolog.Először jellemre legyen rendben a lány a többi csak extra.
2014. júl. 25. 11:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Én normális erkölcsű vagyok, nem vagyok r*bancos, nem sűrűn sminkelem magam, eddig egy pasival feküdtem le és őt szerettem (vagy legalábbis azt hittem). Eddig 3 párkapcsolatom volt, az egyik fiúval egyszerűen nem jött össze, a másik az exét szerette a harmadik meg is csalt az exével. A pasi akibe szerelmes voltam visszautasított, volt olyan is aki a szemembe hazudott stb. Nem vagyok csúnya, a legtöbben azt mondják hogy kedves és aranyos vagyok.. de látod ez nem elég. Tudom, hogy még léteznek normális srácok és olyanok is biztos akik (a te szavaiddal élve) fél karukat odaadnák értem, szóval te se add fel :)

18/L

2014. júl. 25. 12:43
 10/12 anonim ***** válasza:
figyelj, ha szerinted mindenben megfelelsz a tökéletes nő elvárásainak, akkor meg nincs félnivalód, viszont akkor nem lenne ez a kérdés:) de van a kérdés, szóval te is tudod, hogy van félnivalód.
2014. júl. 25. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!