Normális, ha elmegy a kedvem egy pasitól, aki túl gyorsan belelkesedik?
Figyelt kérdés
Még csak nemrég óta beszélgetünk, sosem találkoztunk, de már ilyen nyálas dolgokat ír, meg hogy ő itt van nekem (???), és bár az elején tetszett, de ez kicsit sok, teljesen aszexuális leszek az ilyen hősszerelmes viselkedéstől, ha alaptalan (végülis nem is látott még!)2014. júl. 23. 21:23
1/22 anonim válasza:
hát a külső nem minden, de ha nem beszéltek régóta, akkor az tényleg gáz viselkedés
2/22 anonim válasza:
Lehet, hogy antiszociális és örül, hogy valaki beszél vele.
3/22 A kérdező kommentje:
képen látott már :)
2014. júl. 23. 21:25
4/22 anonim válasza:
Lehet tényleg olyan jól nézel ki...
5/22 anonim válasza:
A nők iylen furák... Ha vki kedves az nem kell, viszont ha leszarja őket a fiú akkor kell nekik.
Egyik csajnál próbálkoztam hogy hátha lehetne egy kis ez-az de húzta a száját, utána leszartam, most meg megakarja dugatni magát :D
6/22 anonim válasza:
Azoktól nekem is elmegy akik már pár nap után szinte szerelmet vallanak... ez nekem már nyomulás.
8/22 anonim válasza:
ez olyan jellemző a lányokra... :'( majd te is összejössz egy sŁggfejjel ezt a srácot meg lesz$rod aztán később meg rájössz hogy nagy hiba volt de akkor már késő lesz...
10/22 A kérdező kommentje:
30 éves.
Amúgy kedves válaszoló, a kedvesség és az ömlengés között nagy a különbség.
2014. júl. 23. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!