Normális, ha elmegy a kedvem egy pasitól, aki túl gyorsan belelkesedik?
30? Mintha az egyik barátom lenne, bár szerintem ő már ebből kinőtt :D (anno nekem is emiatt lett belőle elegem) :o
Akik azt írják, hogy a s.gfejeket szeretjük, az ilyeneket meg utáljuk, annak elárulom, hogy e között a kettő közt elég nagy a távolság. Ne viselkedjen a pasi első pillanattól úgy mint egy megrugdosott kutya, aki azonnal velünk képzeli el az életét, ez kissé szánalmas nekem is. Én az ilyen szövegeket csak akkor hiszem el, ha már egy ideje együtt vagyunk, és érzem, hogy valóban szeret. Na akkor jól esik.
29n
jaj ez a mártír szöveg...
mintha csak kétféle pasi lenne a világon!
most komolyan, okos megmondó fiúkák, ti hogy viselkednétek, ha egy lány 3 napnyi netes beszélgetés után ilyeneket írna nektek, hogy ő most itt van nekem, és teljesen el van varázsolódva tőlem, meg már úgy beszél kettőnkről, mintha egy pár lennénk????
Ti mit lépnétek?
Tuti közölnétek,hogy szabadságra vágytok,ez túl sok, meg stb., de a pasiknak lehet, a nők meg legyenek hálásak ha egy ilyen papucsférj-jelölt a lábaik elé omlik?
"ő most itt van nekem"
Milyen szöveg ez? :D Nem is értem mit jelent.
Teljesen normális, hogy elmegy tőle a kedved.
Én sem szeretem az ilyet, van aki igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!