Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Normális, ha elmegy a kedvem...

Normális, ha elmegy a kedvem egy pasitól, aki túl gyorsan belelkesedik?

Figyelt kérdés
Még csak nemrég óta beszélgetünk, sosem találkoztunk, de már ilyen nyálas dolgokat ír, meg hogy ő itt van nekem (???), és bár az elején tetszett, de ez kicsit sok, teljesen aszexuális leszek az ilyen hősszerelmes viselkedéstől, ha alaptalan (végülis nem is látott még!)

2014. júl. 23. 21:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

30? Mintha az egyik barátom lenne, bár szerintem ő már ebből kinőtt :D (anno nekem is emiatt lett belőle elegem) :o

Akik azt írják, hogy a s.gfejeket szeretjük, az ilyeneket meg utáljuk, annak elárulom, hogy e között a kettő közt elég nagy a távolság. Ne viselkedjen a pasi első pillanattól úgy mint egy megrugdosott kutya, aki azonnal velünk képzeli el az életét, ez kissé szánalmas nekem is. Én az ilyen szövegeket csak akkor hiszem el, ha már egy ideje együtt vagyunk, és érzem, hogy valóban szeret. Na akkor jól esik.

29n

2014. júl. 23. 21:46
 12/22 A kérdező kommentje:

jaj ez a mártír szöveg...

mintha csak kétféle pasi lenne a világon!

most komolyan, okos megmondó fiúkák, ti hogy viselkednétek, ha egy lány 3 napnyi netes beszélgetés után ilyeneket írna nektek, hogy ő most itt van nekem, és teljesen el van varázsolódva tőlem, meg már úgy beszél kettőnkről, mintha egy pár lennénk????

Ti mit lépnétek?

Tuti közölnétek,hogy szabadságra vágytok,ez túl sok, meg stb., de a pasiknak lehet, a nők meg legyenek hálásak ha egy ilyen papucsférj-jelölt a lábaik elé omlik?

2014. júl. 23. 21:56
 13/22 anonim ***** válasza:
# 13 "minden pasi általánosít", mi?
2014. júl. 23. 22:01
 14/22 anonim ***** válasza:

"ő most itt van nekem"

Milyen szöveg ez? :D Nem is értem mit jelent.

2014. júl. 24. 10:05
 15/22 A kérdező kommentje:
én sem értem :DDD
2014. júl. 24. 11:11
 16/22 anonim válasza:
Nekem volt aki 2 nap után szerelmet vallott és csak képen látott! xd :D ezeknek nem szabad hinni.. túl nyomulósak! :)
2014. júl. 27. 10:35
 17/22 anonim ***** válasza:
Az ő itt van nekedben alapvetően semmi nyálas nincs. Lehet ezt úgyis mondani, hogy benedvesedjen a bugyid. Persze hiszünk neked, ezek alapján nem normális, valóban. De mi a normális? Ez itt a kérdés, óó igen.
2014. aug. 6. 11:17
 18/22 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, hogy elmegy tőle a kedved.

Én sem szeretem az ilyet, van aki igen.

2014. aug. 6. 12:54
 19/22 A kérdező kommentje:
Aztán egyszer csak lelépett és nem válaszolt(pedig nem találkoztunk) , szóval gondolom csak megjátszotta :D
2014. aug. 24. 22:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen emberek, és valakinek ez nem jön be. Néha nekem is oda kell figyelnem magamra hogy ne essek ilyen hibába, de alapvetően szeretek olyan lenni amilyen vagyok és nem megjátszani magam, mert hosszú távon úgy sincsen sok értelme. Ha ti játszadozni akartok akkor lelketek rajta, tőle ez ettől még lehet őszinte reakció.
2014. szept. 1. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!