Az ilyen PUA csajozási tanfolyamok beválnak?
Akkor miért panaszkodnak férfiak tömegei arról, hogy nem tudnak nőzni? Hogy nem tudnak szexig, kapcsolatig eljutni a nőkkel?
Miért van hogy kevés férfi képes nagyon rövid idő alatt nagyon sok nővel lefeküdni, vagy éppen nagyon sok nőt magába bolondítani, más férfiak meg egy nő megszerzéséért is vért izzadnak?
Elgondokoztál azon, amit mondtál? Hogy ezek a szavak milyen kapcsolatban állnak a valósággal?
"a csajozás olyan dolog, ami ösztönösen bújik elő az emberből"
Akkor miért nem tud a legtöbb férfi csajozni? Barátnőt szerezni magának mondjuk 1-2 héten belül, ha azt akar, vagy lefektetni egy lányt napok alatt, ha éppen azt akar? Azért, mert ez egyáltalán nem bújik elő ösztönösen.
"Akkor miért nem tud a legtöbb férfi csajozni? Barátnőt szerezni magának mondjuk 1-2 héten belül, ha azt akar, vagy lefektetni egy lányt napok alatt, ha éppen azt akar? Azért, mert ez egyáltalán nem bújik elő ösztönösen."
mimimii??? már hogyne tudna?? nem 2 héten belül, hanem egy házibuliban mondjuk fél órán belül. én sose értettem ezeket a jaj nem tudok csajozni-típusú fiúkat, de tuti bennem van a hiba. mi olyan nehéz benne? elmész, felszeded, megdugod, aztán majd lesz vmi ... attól függ. de ne abból indulj ki h a csajoknak legalább annyira nem viszket a ... Én meg pont hogy rengeteg pókhálós csajt ismerek, akik ugyanezt mondják, csak lányként. persze nemtom melyik a gázabb, hiszen az ösztön mindkét nemben benne van.... most nem?
na jó, én is adok tanácsokat, írjatok! :D
24:
Igen, mert te valószínűleg olyan típusú alfa vagy (nem kell tudnod róla, sőt nem is kell hogy így hívd magad), aki vagy születésénél fogva ért a nőkhöz, vagy mondjuk úgy szocializálódtál (mondjuk apukád által), hogy értesz hozzájuk.
Te vagy a kisebbség, te vagy a férfiak 10-20%-a.
Neked pont olyan a csajozás, mintha a haverjaiddal lógnál. Nem megerőltető. Amivel semmi baj nincs. Te ilyen vagy. Csak nézz körbe jobban bárhol és lásd meg hogy a legtöbb férfi nem ilyen.
Hasonló tanfolyamokon mondogatják azt, hogy minden nő tudat alatt shift-tesztekkel bombázza partnerét az ismerkedés első pillanatától amíg "meg nem győződik róla, hogy igazi férfi és nem bizonytalanodik el"...
Szerintem ez elég nagy általánosítás...
26:
Én értem mire gondolnak az ilyen tesztek alatt. Figyelj, kb. minden férfi-nő beszélgetésben elhangzanak olyan mondatok, amikből egy nő leszűrheti, hogy az a férfi akivel beszél, az éppen tutyi-mutyi, vagy önbizalommal teli ember-e.
A PUA-k meg senki sem úgy képzeli ezt el, hogy a nők este otthon terveket szőnek és kérdéseket találnak ki, hogy a férfiakat mivel teszteljék legközelebb. Az ilyen "kérdések", "tesztek" természetes módon jönnek elő minden ismerkedésnél, szinte minden férfi-nő interakciónál, nem tudatos módon.
persze. semmi köze ennek semmiféle apai tanításhoz :) és hogy 10-20% lenne? na neee, akkor az én haveri körömben miért nem ismerek egyet se, akinek ez gondot okozna? hát elmegyünk egy szórakozóhelyre és 1 óra múlva már tuti egyiket se találom ott, mert elment vmi csajjal.
És de igen, ez tipikusan olyan dolog, ami "csuklóból" jön, csakis onnan, mert ha nem, ezt ugyan nem lehet elsajátítani, ez nem varrótanfolyam, hogy na majd ott kifejlesztjük a készségeket. Ösztön ... ennyi. Na de ez egy teljesen természetes alap ösztön, szal nem azért, mert valaki állatias és nem is azért mert úgy szocializálódott, hanem nekem pont az a rendellenes, ha ez vkinél nem működik. és egyszerűen nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!