Az ilyen PUA csajozási tanfolyamok beválnak?
11:
Ennyi alapján azt látom, hogy teljesen másnak gondolod a PUA-t, mint ami. Mi volt az, ami miatt szerinted PUA volt? A PUA nem arról szól, hogy begyakorlom az ismerkedés minden mondatát, hanem hogy a megfelelő stílust, viselkedést villantsam meg a lánynak, ami vonzalmat kelt benne. Nincs olyan általános recept, hogy például mit kell mondani szó szerint, meg ilyenek. Maximum a megszólításnál, de az is csak az első egy-két mondata az ismerkedésnek.
"PUA nem arról szól, hogy begyakorlom az ismerkedés minden mondatát, hanem hogy a megfelelő stílust, viselkedést villantsam meg a lánynak, ami vonzalmat kelt benne. Nincs olyan általános recept, hogy például mit kell mondani szó szerint, meg ilyenek. Maximum a megszólításnál, de az is csak az első egy-két mondata az ismerkedésnek."
Ekkora baromságot rég hallottam, komolyan, akkor ő most a siker reményében adja el valaki másnak magát (ja persze, remek egy esetleges kapcsolatot így indítani)? Az ilyen taktikázós barmoktól jön vissza sugárban a reggelim, amúgy meg veszett fejsze nyele, nincs az a stílus vagy viselkedésforma ami vonzóvá tud tenni egy idiótát, mert aki képes ennyi pénzt költeni ilyen dolgokra ahelyett hogy egy alapos mentális nagytakarítást végezne az bizony egy balek és ez az élet más területein is ki fog jönni.
Nem. Nem másnak adja ki magát, hanem megváltozik. Tudod, az ember képes a személyisége bizonyos részein változtatni.
Én például régen egy visszahúzódó, visszafogott, csöndes, nőknél béna, nőkhöz nem értő ember voltam.
De ma már nem ilyen vagyok, mert megváltoztam évek munkájával. A nők sokkal jobban vonzódnak hozzám, mert tudatos módon olyan stílust, viselkedést alakítottam ki, ami vonzza a nőket.
Ha valaki nem születik nőcsábásznak (mint mondjuk a férfiak 10%-a), az soha ne is legyen az?
Én olvastam könyveket, vannak jó dolgok leírva benne. Pl. az, hogy változtassunk az életünkön, kezdjünk el sportolni, csináljunk értelmes dolgokat, jobb lesz a személyiség, és így jobban bevonzza majd a lányokat. Van olyan része, amit rossz hallani, de igaz, pl. hogy a szerelem az nem fennkölt dolog, hanem a faj fenntartásának ösztöne, és a párt kereső nők olyan férfit keresnek, aki erős utódok nemzésére képes. Ezt a tényt is ki kell használni, tehát dominánsak kell mutatni magunkat. Vannak olyan PUA-oktatók, akik hímsoviniszták, azt mondják, hogy egy férfinak csalni kell a barátnőjét, hogy mindig PUA maradhasson.
Olyat is hallottam, hogy sok magyar PUA oktató egy kókler, sose volt komoly kapcsolatuk, el is ismerik magukról, hogy régen bénák voltak, ma is csak annyiban változott a helyzet, hogy tudnak nőket felszedni, továbbra is gáz a személyiségük.
"nem kiábránditani akarlak de a személyiséged nem lett jobb"
Ezt maximum kötekedésnek veszem, mert régen sem ismertél és most sem.
"Kifejezetten taszító ahogy az ismerkedésről írsz."
Szerinted ezeket a dolgokat előadom a lányoknak is, akiktől szeretnék valamit?
"hogy őszinte legyek nem értem ki az a hülye aki hagyja hogy a másik nemnél aratott sikerek determinálják az életét?"
Imádom a szexet és az egyik legfontosabb dolog között van az életemben pont úgy, mint a legtöbb férfinak.
Sőt, szinte minden férfi szarul érzi magát, aki sikertelen a nőknél. Nem mások véleményével van a baj. De egy nagyon gazdag, mondjuk karrierben sokat elért, jól kinéző férfi is érezheti lúzernek magát, mert mondjuk (még) nem tud csajozni. Persze hogy fontos a szex, szerelem.
Ha elküldeném PDF-ben mindenkinek azt a 2-3 angol nyelvű, egyenként 150-250 oldalas könyveket, amiket elolvasva nekem megváltozott az életem, az ugyanúgy segítene a legtöbb nőknél béna férfinak, akiben van elég akarat a változásra.
18:
Talán nem érted, de nem csak a PUA létezik, ha csajozás tanulásról van szó. Én mindenféle tanfolyamok, költség nélkül, nulla forintért tanultam meg "csajozni" úgy, hogy az interneten olvastam blogokat és oldalakat a témában és letöltöttem tök ingyen a témában íródott (és papír alapon is megjelent) könyveket PDF-ben.
Persze abban valóban igazad van, hogy a pua.hu-ra felmenve találunk lehetőségeket több tízezer forintért tanfolyamokra menni, könyveket venni, stb. - De nem csak ez az út létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!