Az ilyen PUA csajozási tanfolyamok beválnak?
11#,14#-es
Jó példája vagy annak, hogy rád is rád férne egy kis képzés, hiszen magadat az Atya Úristennek tartod.
Gondolom te soha nem vagy hibás semmiben, mindig csak a férfiak a hülyék, ugye?
Te úgy születtél, hogy mindenben elsőre sikeres voltál..
Önkritikád van belsőleg?
A a férfi aki képezni akarja magát, tenni akar azért, hogy jobb legyen az ismerkedésben, az szerinted idióta, meg szánalmas..
Szerintem te vagy az..
Szerinted hogy kéne mentálisan kitakarítani magát az embernek?
Mi a megoldás nagy okos, mert feltételezem te mindent nagyon jól tudsz, pl leértékelni a férfiakat és úgy érzed te megteheted 1.mert nő vagy és ez neked jár.
2.mert úgy érzed nagyon okos vagy.
Elmondom neked egy férfinak sokkal nehezebb.
A férfiakra húznak rá sok mindent, hogy az az ő feladatuk, így bújnak ki a nők sok dolog alól és csak a háttérből kritizálnak.
Kíváncsi lennék, ha a férfiak dolga, feladata a nőké lenne hányan állnák meg a helyüket az olyan kritikusok közül mint pl te..
Sehogy csak az ugatás megy jaj ez de hülye, jaj az de szar..
De te aztán olyan jó vagy mi??
Kb csak csinosan kell felöltözni és azok közül a pasik közül akik oda jönnek el kell dönteni, hogy melyikkel akarsz lenni, sok nőnek még ez is problémát okoz, mert döntés képtelenek..
Már az írásod elárulta, hogy egy idióta vagy aki nulla önkritikával,empátiával rendelkezik..
Ja és nem vagyok PUA-s!
Akik nem értik, hogy hogy lehetnek olyan férfiak akik nem tudnak csajozni, nos egy egyszerű hétköznapi példa, ugye vannak az életben olyan dolgok amik rutinból mennek de látod, hogy ez nem minden embernek megy ugyanígy és nem érted, hogy miért nem. Igen ez tényleg sok mindennel így van, hogy azt gondoljuk ha nekem ilyen jól megy akkor a többi embernek is. Akkor nézzünk egy példát én hiába magyarázom a villanyszerelést egy hegesztőnek nem biztos, hogy érteni fogja, pedig lehet, hogy én úgy gondolom, hogy amit én megtanultam és sok gyakorlással elsajátítottam azt valamilyen szinten ő is meg tudja csinálni, vagy hiába magyarázza egy atomfizikus az atomfizikát egy alacsonyabb végzettségű embernek nem fogja érteni.
Szóval nem vagyunk egyformák (nem is lenne jó ha minden ember egyforma lenne) be kell látni mindenki másban jó, mindenkinek vannak erősségei és gyengeségei, és lehet, hogy más azzal született ami neked gyengeség illetve nehezebben megy de ez nem baj lehet tanulni, szóval attól, hogy valaki nem úgy születik vagy nem úgy nő fel, hogy neki hú de jól megy a csajozás, ezt bármikor megtanulhatja.
Szép napot!
Istyu1997! Köszi a választ, nem gondoltam volna, hogy egy több, mint 7 éves kérdésre még válasz érkezik. Hát igen, ekkortájt minden vágyam az volt, hogy "tudjak csajozni", aztán azóta idősödtem és "bölcsültem" 7,5 évet és legalább rájöttem közben, hogy ne erőltessük azt, ami nem része a személyiségünknek. Megállapítottam, hogy ez a sármőr, "félkacsintásos szemezéssel leolvasszuk a bugyit a csajról" típusú manírt és "csajozó üzemmódot", flörtölési készséget nem telepítették belém szoftveresen :D
Így legalább az ilyen izzadságszagú erőlködős és ettől szánalmasan önlejárató csajozáskísérlet-vergődések kimaradnak az életemből. Ugyan ezzel a belátással nem szedek fel több csajt, mint a vergődéssel, de kevesebb a stressz. :)
Nos hát pár hete kezdtem el foglalkozni a témával, elkezdtem neten kutatni a témában el is olvastam egy pár könyvet pdf-ben, és hát szerintem vannak benne hasznos dolgok. Kb 4-5 évvel ezelőtt próbáltam facebook-on lányokkal ismerkedni nem túl sok sikerrel, aztán feladtam. Aztán most gondolkodtam, hogy újra bele kellene vágni de egy kicsit máshogy és így találtam rá erre a csábításos módszerre.
Nyilván nem azt mondom, hogy amiket ezek a könyvek írnak azt szóról szóra így kell csinálni de viszont ad 1-2 ötletet, na meg én úgy vagyok vele, hogy nincs mit veszítenem ha kipróbálom, de a könyv is ezt írja, hogy úgy kell hozzáállni, hogy neked nincs vesztenivalód.
Azt észrevettem, hogy egy pár kommentelő ezekből a könyvekből kiragadott 1-2 dolgot ami neki nem tetszik és azon kezdtek el lovagolni, nos igen tipikus sok ember a rossz vagy neki nem tetsző dolgot rögtön kiragadja és fel nagyítja ahelyett, hogy meglátná a jót vagy a hasznosat.
Én nem vagyok se a PUA-val sem pedig ellene, bár látok benne fantáziát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!