Az ilyen PUA csajozási tanfolyamok beválnak?
Ha csak felszedni és megdugni akarod őket, akkor az arra hajlamsoaknál bejöhet. Ha hosszútávú kapcsolatot akarsz, akkor szerintem nem igazán. Nem véletlenül "pick-up-artist" és nem "keep-them-artist".
Láttam egyszer egy videót, amiben egy ilyen állítólagos PUA próbált felszedni egy csajt a buszmegállóban. Gyakorlatliag addig nyaggatta, amíg meg nem szerezte a csaj telefonszámát, ő meg megadta, hogy fogja már végre be. Aztán büszkén mutogatta a kamerának a fecnit, hogy ő milyen ügyes volt (a haverja kamerázott kicsit messzebről, a hangot pedig a PUA barátunk rögzítette).
Olvastam a könyvet, nem írtak benne hülyeséget, de én nem hiszek benne, h bármit is el tud vele érni egy kezdő.
Én arra esküszök, h kell egy csajozós haver, lányok, önbizalom(nem a semmire) és akkor max egy kiegészítésnek ez a könyv, de tényleg csak gyorsan átfutni aztán hagy szóljon.
Ha minden jól megy, így egy év alatt eléggé fel tudod magad húzni.
Na de egy x hetes tanfolyammal?
Ez de gáz.:/
4-es igazad van!
19/L
Tudok ezekre a PUA tanfolyamokra egy régi közmondást:
- Hogy kell megfogni egy nyulat?
- Megsózod a farkát.
Remélem értitek, aki nem az szóljon.
Annyira, de annyira kíváncsi vagyok hogy az eddigi válaszolók hanyad kézből vannak informálva a PUA-ról. Csináltak-e már tanfolyamot, olvastak-e már könyveket a témában. Vagy csak hallották és mint minden jó birkának, nekik is megvan a véleményük olyanról, amit még ki sem próbáltak.
Kérdező, én csak röviden válaszolnék. Régen ronda és béna voltam a nőknek. Most még mindig ronda vagyok, de a PUA segítségével 1 év után ilyen tartós barátnőt tudtam szerezni (a másik én vagyok):
Már megint te vagy, tisztelt Üzemen Kívül?
Tartós barátnőt szerezni nem nagy kunszt, még ilyet sem.
A legtöbb fiúnak nem az a baja, hogy ne tudna tartós barátnőt megtartani.
Megszerezni a nehéz! Odamenni és megszólítani. Kezdeményezni nála. Vonzalmat kelteni benne maga iránt az ismerkedés elején. Tudni, hogy mit mondjunk neki hogy a vonzalmunk iránta viszonzásra találjon.
Ebben a férfiak 50-70%-a simán egy balf-.asz. Nem tudja mit mondjon, hogy kezdeményezzen, milyen stílusa, viselkedése legyen ami legnagyobb eséllyel vonzalmat kelt a nőkben.
A PUA ezt a degenerációt hivatott kijavítani. Nem több, nem kevesebb ennél.
"még ilyet sem"
Igen és az szerinted mindegy, hogy ilyen kinézetű barátnőt ki szerez meg? Neki lehet hogy nem nehéz ilyet szerezni:
De neki már nehezebb:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!