Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az ilyen PUA csajozási tanfoly...

Az ilyen PUA csajozási tanfolyamok beválnak?

Figyelt kérdés
Manapság több ilyet is látok a neten, hogy "megtanítunk csajozni" általában elég fajsúlyos összegekért szerveznek ilyen PUA(pick up artist-"ismerkedőművész) táborokat, rendezvényeket. Arra lennék kíváncsi, hogy akik elvégeztek ilyet valóban jobban tudnak ismerkedni?

2014. júl. 25. 06:57
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak felszedni és megdugni akarod őket, akkor az arra hajlamsoaknál bejöhet. Ha hosszútávú kapcsolatot akarsz, akkor szerintem nem igazán. Nem véletlenül "pick-up-artist" és nem "keep-them-artist".

Láttam egyszer egy videót, amiben egy ilyen állítólagos PUA próbált felszedni egy csajt a buszmegállóban. Gyakorlatliag addig nyaggatta, amíg meg nem szerezte a csaj telefonszámát, ő meg megadta, hogy fogja már végre be. Aztán büszkén mutogatta a kamerának a fecnit, hogy ő milyen ügyes volt (a haverja kamerázott kicsit messzebről, a hangot pedig a PUA barátunk rögzítette).

2014. júl. 25. 07:05
 2/62 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam a könyvet, nem írtak benne hülyeséget, de én nem hiszek benne, h bármit is el tud vele érni egy kezdő.

Én arra esküszök, h kell egy csajozós haver, lányok, önbizalom(nem a semmire) és akkor max egy kiegészítésnek ez a könyv, de tényleg csak gyorsan átfutni aztán hagy szóljon.

Ha minden jól megy, így egy év alatt eléggé fel tudod magad húzni.

Na de egy x hetes tanfolyammal?

2014. júl. 25. 07:08
 3/62 anonim ***** válasza:
70%
hatalmas b---ság. akinek ez ösztönből nem megy, annak másképp se fog. ezt nem lehet tanulni.
2014. júl. 25. 07:14
 4/62 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen PUA tanfolyamok valójában arról szólnak,hogy 1 hét alatt átformálnak a saját képükre,így magyarul klónozzák magukat! De kérdem én,ha te elmész csajozni akkor egy más embert szeretnél eljátszani,vagy azt aki valójában vagy? Átlagosan statisztikák szerint,nagyobb annak az esélye,hogy a személyed kezd el vonzani egy csajt/nőt/leányt,minthogy egy ilyen tanfolyamon megtanult marhaságok :)
2014. júl. 25. 07:14
 5/62 anonim ***** válasza:

Ez de gáz.:/

4-es igazad van!

19/L

2014. júl. 25. 07:56
 6/62 anonim ***** válasza:

Tudok ezekre a PUA tanfolyamokra egy régi közmondást:

- Hogy kell megfogni egy nyulat?

- Megsózod a farkát.

Remélem értitek, aki nem az szóljon.

2014. júl. 25. 08:05
 7/62 anonim ***** válasza:
27%

Annyira, de annyira kíváncsi vagyok hogy az eddigi válaszolók hanyad kézből vannak informálva a PUA-ról. Csináltak-e már tanfolyamot, olvastak-e már könyveket a témában. Vagy csak hallották és mint minden jó birkának, nekik is megvan a véleményük olyanról, amit még ki sem próbáltak.

Kérdező, én csak röviden válaszolnék. Régen ronda és béna voltam a nőknek. Most még mindig ronda vagyok, de a PUA segítségével 1 év után ilyen tartós barátnőt tudtam szerezni (a másik én vagyok):

[link]

2014. júl. 25. 09:07
 8/62 anonim ***** válasza:

Már megint te vagy, tisztelt Üzemen Kívül?

Tartós barátnőt szerezni nem nagy kunszt, még ilyet sem.

2014. júl. 25. 09:30
 9/62 anonim ***** válasza:
33%

A legtöbb fiúnak nem az a baja, hogy ne tudna tartós barátnőt megtartani.

Megszerezni a nehéz! Odamenni és megszólítani. Kezdeményezni nála. Vonzalmat kelteni benne maga iránt az ismerkedés elején. Tudni, hogy mit mondjunk neki hogy a vonzalmunk iránta viszonzásra találjon.

Ebben a férfiak 50-70%-a simán egy balf-.asz. Nem tudja mit mondjon, hogy kezdeményezzen, milyen stílusa, viselkedése legyen ami legnagyobb eséllyel vonzalmat kelt a nőkben.

A PUA ezt a degenerációt hivatott kijavítani. Nem több, nem kevesebb ennél.

"még ilyet sem"

Igen és az szerinted mindegy, hogy ilyen kinézetű barátnőt ki szerez meg? Neki lehet hogy nem nehéz ilyet szerezni:

[link]

De neki már nehezebb:

[link]

2014. júl. 25. 09:39
 10/62 anonim válasza:
Csajozni jó, önbizalomépítésre jó, volt aki több éves kapcsolatot is talált már így. PUA tanfolyamon nagyon tanítanak olyat, hogy mire kell odafigyelni egy jó házassághoz, vagy harmonikus párkapcsolathoz (pl. szeretetnyelv, odafigyelés stb.), azt találom valamennyire hitelesnek.
2014. júl. 25. 11:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!