Hogy lehet minőségi nőt hatékonyan bevonzani?
Nem sok ötletem van. Nem elég hozzá az, hogy csak élem az életemet.
Mivel emelni szeretnék a saját életem színvonalán fontos, hogy minőségi személy érdekel. A szónak általam vett értelmezése magában foglalja a magas önértékelést.
(Tehát nem azt, amikor az illetőnek nulla az önbecsülése, és felpuffad az egója, mert védekezik ez ellen. )
Nem sok esély van rá, de talán valakinek van tapasztalata etéren amelyet meg tudna osztani.
Ha nincs akkor legalább szórakozok egyet.
Az én tapasztalatom az, hogy ha állandóan ismerkedek (tehát kb minden egyes alkalmat megragadok) akkor olyan 8 évente jön egy darab személy, akivel megéri hosszú távú kapcsolatot kezdeni. Elég őrülten hangzik, de ez az empirikus adat. Ennyi sikerért meg egyszerűen nem éri meg átúszni ezt a szennyvízcsatornát.
Elsősorban férfiak véleményét várom. A vernyogós libák, akik nem bírják elviselni a valóságot, inkább válaszoljanak egy másik kérdésre.
29F
Nagyon jó, csak nem egészen erre voltam kíváncsi.
Ha egy másik, úgymond, nagyon specializált szakemberrel szeretnék beszélgetni, ahhoz egy másik országba kell utaznom.
Vajon találkozni fogunk, ha csak várok és élem az életemet?
Vagy ha egy random közösségi helyet meglátogatok?
Nem.
Statisztikai alapon nincs értelme ismerkedni, mert nekem megfelelő személyt soha nem fogok megismerni.
Próbáltam kiállításokat, meg kulturális rendezvényeket, de az volt a benyomásom, hogy oda is elviselhetetlen emberek járnak, csak legfeljebb öltönyben.
Hasonló a helyzet akkor is, ha olyan üdülőhelyekre megyek, ahova elég sokba kerül a belépő. Az, hogy valaki nagy társadalmi megbecsülésben részesül még nem jelent sokat.
Az is sok pénzt kereshet, aki egy füves pályán jól tudja elrúgni a bőrlabdát. Ezzel szemben, aki valami értelmes munkát csinál az nem kap annyi pénzt.
Ha kedvem tartja úgy öltözködöm, hogy elriasszam a felületes, gyenge embereket. Nem nagyon vonz be senkit sem.
Az előző megjegyzésekre azt tudom mondani, hogy könnyű azt mondani, hogy ha nem tudok minőségi nőt bevonzani, akkor nem vagyok minőségi férfi. Bár ez alapján igaz is.
>Ezzel szemben, aki valami értelmes munkát csinál az nem kap annyi pénzt.
Úgyértettem, hogy nem *feltétlenül* kap annyi pénzt.
Az igazság az, hogy az ember személyisége tükröződik a többiekhez való kapcsolatában.
Ezért tűnhet úgy, hogy "mindenki olyat vonz be, akitől tanulhat", meg amiket írtál.
Az, amit a szakemberekről írtam, igaz. Bizonyos emberek rengeteg pénzt öltek már bele, hogy egyáltalán találkozhassak valaki mással, aki hasonló dolgokkal foglalkozik, hogy kapcsolati tőkét építhessek ki, és később együtt dolgozhassunk.
Ha csak elmentem volna egy strandra vagy valahova, ezeket az embereket vajon bevonzottam volna? Repülőre ültek volna és leutaztak volna Magyarországra, ugyanarra a strandra...... ?
Persze, én is azt szeretném, ha természetesen ismernénk meg egymást, amikor az élet úgy fogja hozni. De az élet nem fogja úgy hozni, mert egyszerűen nem élek olyan sokáig, hogy megismerjek annyi embert, hogy lehessen köztük megfelelő.
Na mindegy. Nem éri meg ezzel többet foglalkoznom. Majd elütöm az időmet valami mással, ahogy eddig, és kész.
Vagy talán majd 8 év múlva.
Tégy úgy, ahogy jónak látod. Ami a bevonzást illeti: én úgy ismertem meg a lelki társamat, hogy a diplomázás után miközben lelkileg a jövőm alakítására koncentráltam, jött egy gondolat: korai még elkezdeni dolgozni, előbb utazgassunk egy kicsit. Elmentem egy távoli országba ahol nem ismertem senkit, és ott találkoztam valakivel aki szintén egy másik országból jött oda, szintén egy ilyen élet-rendező sugallat hatására. Az sosem jutott volna eszébe, hogy Magyarországra jöjjön, nekem az ő országa túl drága lett volna, így egy harmadik, mindkettőnk számára csodálatos helyen ismerkedtünk meg. És mint utólag kiderült, abban az évben amikor még az érettségi után Angliában dolgoztam egy évet, ő is épp akkor dolgozott Angliában, bár ott nem találkoztunk. De az élet pár év múlva egy másik helyen kárpótolt bennünket. ennek sok éve már.
A szerelemben nem úgy működnek a dolgok mint az élet más területein.
"A szerelemben nem úgy működnek a dolgok mint az élet más területein. "
Tulajdonképpen az élet más területei is ugyanúgy különlegesek, csak Te valamiért normálisnak fogadtad el.
Mennyi volt az esélye annak hogy megszülettél? Hogy ilyen vagy olyan géneket kaptál? Hogy elkerülted az ismeretlen, gyógyíthatatlan betegségeket? Hogy nem szenvedtél halálos balesetet?
Na és mennyi volt az esélye annak, hogy az ember került a tápláléklánc csúcsára, nem pedig valami más állatfaj?
És még sorolhatom...
Minden különleges, ami az életben történik.
Gyanús, hogy az élet egy ismeretlen természeti erő egy megnyilvánulása, melynek valami köze van a véletlen esélyhez.
De ez csak azt jelenti, hogy a tanácsod az, hogy bízzak a véletlenben, és ne keseredjek el, ha úgysem tudok kezdeni semmit. :-D Lehet én is elmegyek külföldre kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!