Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehet minőségi nőt...

Hogy lehet minőségi nőt hatékonyan bevonzani?

Figyelt kérdés

Nem sok ötletem van. Nem elég hozzá az, hogy csak élem az életemet.

Mivel emelni szeretnék a saját életem színvonalán fontos, hogy minőségi személy érdekel. A szónak általam vett értelmezése magában foglalja a magas önértékelést.

(Tehát nem azt, amikor az illetőnek nulla az önbecsülése, és felpuffad az egója, mert védekezik ez ellen. )

Nem sok esély van rá, de talán valakinek van tapasztalata etéren amelyet meg tudna osztani.

Ha nincs akkor legalább szórakozok egyet.

Az én tapasztalatom az, hogy ha állandóan ismerkedek (tehát kb minden egyes alkalmat megragadok) akkor olyan 8 évente jön egy darab személy, akivel megéri hosszú távú kapcsolatot kezdeni. Elég őrülten hangzik, de ez az empirikus adat. Ennyi sikerért meg egyszerűen nem éri meg átúszni ezt a szennyvízcsatornát.

Elsősorban férfiak véleményét várom. A vernyogós libák, akik nem bírják elviselni a valóságot, inkább válaszoljanak egy másik kérdésre.

29F

#minőség #mármegintegyilyenkérdés #vernyogósliba
2014. júl. 24. 04:49
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Figyelj, hogyha ilyen szinten válogatós vagy, nem csodálom, hogy nem találsz senkit! Nem rosszindulatból mondom/írom, tényleg, de biztos vagyok benne, hogy ha elmész egy szórakozóhelyre, vagy valami egyéb nyilvános helyre, számtalan szép nővel futsz össze. De ha te ennek ellenére is csak csak 8 évente találsz neked megfelelőt, ebből arra következtetek, hogy neked szinte senki nem megfelelő.. NINCS tökéletes nő.
2014. júl. 24. 05:37
 2/40 A kérdező kommentje:
Kellemes társaság is kell legyen az illető.
2014. júl. 24. 06:11
 3/40 anonim ***** válasza:
Mindenkinek mást jelent egy minőségi nő.. Neked mitől minőségi valaki és Te akkor ezek szerint melyik kategóriába tartozol? Miért azzal akarod emelni az életed szinvonalát, hogy egy minőségi nőt akarsz?
2014. júl. 24. 06:18
 4/40 anonim ***** válasza:
2014. júl. 24. 06:32
 5/40 A kérdező kommentje:

"Neked mitől minőségi valaki és Te akkor ezek szerint melyik kategóriába tartozol? "

Nekem attól minőségi, hogy élvezem a társaságát. Vagy legalább érdekes ember. Bár ez utóbbi még nem jelenti, hogy hosszú ideig is kibírnám.

Az, hogy élvezem a társaságát általában azzal jár, hogy az illető szereti saját magát.

Ez pedig azzal jár, hogy többé-kevésbé racionális értékrendszere van.

Ez pedig sok esetben azzal jár, hogy az élet valamely területen nemzetközi szinten is kimagasló eredményeket ért el / képes elérni.

Ez az ember pedig nem fogja magát kategóriába sorolni, vagy statisztikát csinálni magából.

Hogy miért akarok az életem minőségén úgy javítani, hogy minőségi nőt vonzok be?

Mert önző vagyok és számomra a saját érdekeim a legfontosabbak.

Te talán egy elitta-a-hangját-is hajléktalannal szeretnéd tölteni az idődet az életedből?

Szar állandóan egyedül lenni, de még szarabb, ha a többieket kell elviselni. Nem félek tőle, hogy egyedül legyek, de kellemetlen, még akkor is, ha jobban megéri nekem.

Ez a link:

[link]

nagyon aranyos, de egy csomó minden totál másképpen működik.

2014. júl. 24. 06:46
 6/40 anonim ***** válasza:

Szerintem például az olyen - magas érzelmi intelligenciáról árulkodó - megjegyzésekkel, mint pl.:

"A vernyogós libák, akik nem bírják elviselni a valóságot, inkább válaszoljanak egy másik kérdésre."

2014. júl. 24. 08:14
 7/40 anonim ***** válasza:
Pénzzel. Nagyon sok pénzzel.
2014. júl. 24. 08:20
 8/40 anonim ***** válasza:

Minőségi?

Hatékonyan?

Végezzünk erre közgazdasági elemzést. :)

2014. júl. 24. 08:45
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
"Minőségi nőt" - bár nagyon buta kifejezés -, minőségi férfi tud "bevonzani" - szintén nevetséges kifejezés -, viszont a kérdésfeltevésedből és megjegyzéseidből is az tükröződik, hogy te nem az vagy ... Úgyhogy esetedben véleményem szerint esélytelen a dolog ...
2014. júl. 24. 09:15
 10/40 A kérdező kommentje:

Már megtárgyaltuk korábban és a kérdés kiírásában is impliciten szerepel, hogy a 'minőségi' szó értelmezése szubjektív. Leírtam, hogy nekem mit jelent.

Az 'érzelmi intelligencia' pedig szerintem az arra való készséget jelenti, hogy mások érzelmeiről tudjunk állításokat kikövetkeztetni, hogy meg tudjuk saccolni, hogy mi hogyan fog esni másoknak.

De ez nem ugyanaz, mint a mások véleményétől való félelem. Miért lennének mások érzései fontosabbak a számomra, mint az enyémek?

Fojtsam magamba a véleményemet, mert különben csúnya dolgot fogsz olvasni és azt nem tudod már feldolgozni?

Mi a jelentése szerinted a 'burkolt megfélemlítés' kifejezésnek?

2014. júl. 24. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!