Ha ez veletek történne meg mit tennétek, gondolnátok?
Internetes társkeresőn rámírt egy pasi, jóképú sportos. Válaszoltam neki, beszélgettünk, annyira bejött meg a stílusa is, annyira normális volt ezt meg is írtam neki. Ezután elárulta, hogy igazából nem az aki a képeken van, meg belinkelte a facebook profilját és meg is jelölt a valós profiljával. Hát kiderült, hogy egy nagyon ronda pasiról van szó. Én persze azonnal letiltottam meg szakítottam vele a kapcsolatot hát azóta is írt, hogy miért meg írta ha a valódi képével ír úgyse válaszolok neki.
Miért kellett ezt tennie, átvernie, csalódást és lelki sebet okoznia nekem? Meg félek is hogy skizofrén, beteg aki majd most zaklatni fog.
Szerintem a pali mázlista, hogy megszabadult egy magadfajtától, mert te sokkal rosszabban szenvedsz mint a rondaság (azon lehet segíteni, rajtad nem).
Úgyis provokatív kérdés
Ne aggódj, nem fog zaklatni, csak ne reagálj semmilyen formában a megkeresésére!
Ez nagyon durva, szegénykém jól megjártad, de még szerencse, hogy nem később derült ki, pl. a találkozón. Nem feltétlen beteg az illető, egyszerűen csak nem mert felvállalni önmagát, bár a "miért?" kérdését nem tudom mire vélni.
Sajnos ez az internetes ismerkedés egyik nagy hátránya, hogy sosem tudhatod ki ül a monitor mögött. :( Mindenesetre fel a fejjel!
21/L
Hol van itt az atveres mikor idoben szolt?
Kerdezovel vannak a gondok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!