Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha ez veletek történne meg...

Ha ez veletek történne meg mit tennétek, gondolnátok?

Figyelt kérdés

Internetes társkeresőn rámírt egy pasi, jóképú sportos. Válaszoltam neki, beszélgettünk, annyira bejött meg a stílusa is, annyira normális volt ezt meg is írtam neki. Ezután elárulta, hogy igazából nem az aki a képeken van, meg belinkelte a facebook profilját és meg is jelölt a valós profiljával. Hát kiderült, hogy egy nagyon ronda pasiról van szó. Én persze azonnal letiltottam meg szakítottam vele a kapcsolatot hát azóta is írt, hogy miért meg írta ha a valódi képével ír úgyse válaszolok neki.

Miért kellett ezt tennie, átvernie, csalódást és lelki sebet okoznia nekem? Meg félek is hogy skizofrén, beteg aki majd most zaklatni fog.

2014. júl. 21. 18:28
1 2 3
 11/26 ASOT ***** válasza:

Itt nem az a baj, hogy neked nem tetszik és nem jönnél össze vele, ezzel a többség így van, ha nem vonzódik hozzá akkor nem ismerkedik vele nincs is ezzel semmi baj.

Csak ne úgy beszélj róla mint egy selejtről szóval a stílusod az ami nem passzol ide. Persze okés csúnya dolog volt nagyon gonosz dolog....:) De nem kell foglalkozni ezzel.

2014. júl. 21. 18:41
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem az átveréssel van itt a gond főleg, hanem a külsejével. Volt már olyan, hogy megbocsátottam pasinak, de csak azért mert bejött a külseje.
2014. júl. 21. 18:41
 13/26 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy sok fiú nehezen érti meg, hogy a szépség/jóképűség relatív. Abban bízott, hogy a stílusával lenyűgöz majd (lássuk be, ez bejött) és aztán már nem lesz gond azzal, hogy hogy néz ki. Részben meg tudom érteni, részben azt gondolom, hogy akkor már inkább arc nélkül ismerkedjen, mint más képével. Nem hinném, hogy zaklatni fog, emiatt ne aggódj.
2014. júl. 21. 18:42
 14/26 anonim ***** válasza:

hát nem tudom én nem írnék vissza még a jóképű pasiknak se :D nem vagyok meleg :D

na de csajba nézve...hát nem tudom...igazából nálam nem a kinézetével lenne bajom, mert ha tényleg csodálatos belseje van akkor a külsejét is szépnek látnám, tehát ha tényleg olyan belül mint amilyet szeretnék elfogadnám a külsejét és később megszeretném...de az a tény, hogy nem volt őszinte...inkább az ami nagyon bántana...majd ha megtapasztalom akkor leírom mi volt :)

21F

2014. júl. 21. 18:46
 15/26 A kérdező kommentje:
Akinek nem jön be a külseje csak a stílusa azt barátként tudom csak elfogadni, de miért nem értik meg a lúzerei, hogy úgyis kiderül az igazság akkor se fog kelleni férfiként akármilyen jófej ha külsőleg defektes?
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Najó, olyan szinten ORDÍT hogy csak provokálni akarsz...De nem jött össze. :)

Kicsit megértőbbek voltak páran, nem erre számítottál mi? :/ :)

17/26 A kérdező kommentje:
Miért provokálnék? Te nem külső alapján ismerkedsz, mond? Vagy ha nem jön be a másik akkor zacskót huzol a fejére és a belső értékeit szereted?
2014. júl. 21. 18:49
 18/26 A kérdező kommentje:
Egyébként meg beszélgess lányokkal mert látom te sem tudod, hogy mi kell a nőnek.
2014. júl. 21. 18:50
 19/26 anonim ***** válasza:
Te világszépe lehetsz ha netes társkeresőn keresgetsz,vagy csak másképp vagy defektes...
2014. júl. 21. 18:54
 20/26 anonim ***** válasza:
küldj már magadról egy képet..
2014. júl. 21. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!