Ti mire gondolnátok,? ha valaki közelről alig mer rám nézni, viszont kicsit távolabb viszont lese vettem rólam a szemét. Ott bátrabb volt
Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 15:42
3/9 A kérdező kommentje:
vagy lehet hogy szórakozik velem?
2014. júl. 5. 15:45
4/9 anonim válasza:
Hol, milyen körülmények között történt ez?
5/9 anonim válasza:
Én közelről ha ránézek és nagyon jól néz ki a hölgy,akkor nagyon durván zavarba jövök és ezt nem szeretem ha látják is rajtam... Messziről pedig ez nem jön elő nálam,úgy szívesen nézegetem,hiszen tetszik és jól néz ki. :)
6/9 anonim válasza:
A közeledben "szégyenli magát". Viszont biztos távolból, ahonnan semmitse tehetsz ellene, hogyne merne nézni. :) szerintem szimpatikus lehetsz neki
9/9 szántóvető válasza:
menj oda hozzá és kérdezd meg hogy ezt miért csinálja,mi a célja vele.tehát hozd még jobban zavarba.gondolom neked is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!