Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem furcsa megbeszélni a...

Nem furcsa megbeszélni a dolgokat, mielőtt bármi is történne? És egyébként is milyen ismerkedés ez?

Figyelt kérdés

Vagy velem van a baj? A férfi, akivel néha találkozom (nem randi, együtt sportolunk) folyamatos utalásokat tett már jó ideje arra, hogy tetszem neki.

Nemrég konkrétabb lett, mondtam, hogy két órát ebből az intenzív mozgásból azért nem bírnék, erre mondta, hogy ha lefeküdnék vele, ő meg abból nem bírna két órát, úgyhogy kvittek vagyunk.

Kérdeztem mi lesz télen, azt mondta attól függ mit akarsz: szexet vagy sportot. Én erre kérdeztem, hogy: mindkettő? Tehát tulajdonképpen "megbeszéltük a dolgokat". Ezután el akartunk menni sörözni, kérdeztem, hogy itt helyben vagy egy másik helyen, erre a kérdés: vagy nálad? Én ezt elutasítottam, meg egyébként is vendégem volt, erre közölte, hogy csak viccelt, és akkor menjek csak, ne várassam a vendégemet, majd nemsokára sörözünk.

Azon kívül, hogy így legutóbb elkezdte szorongatni a karomat meg a kezemet, meg korábban volt, hogy szorosan megölelt, nem történt semmi, tehát csók se, nekem ez nagyon furcsa, így lebeszélni a dolgokat. Mit gondoltok?

2014. júl. 16. 17:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Tetszik?Ha igen jöjjetek össze.Vagy dugjatok egy jót.
2014. júl. 16. 17:07
 2/19 anonim ***** válasza:

(Az én habitusomnak) merész a srác, de szerintem ez simán évődés, flörtölés.

Kérdezz rá, hogy mi lesz azzal a sörözéssel, de akkor tényleg csak sörözni menj. Ott úgyis le tudod szűrni, hogy nagyon erősködik a "nálad vagy nálam" témával (ekkor vélhetően elsősorban csak szexet keres), ha leszáll erről a dologról miután megkéred, hogy fejezze be, akkor talán komolyabban is érdekled.

De ezt mind neked kell majd tudni/érezni/kikövetkeztetni a sörözés közbeni beszélgetésből.

2014. júl. 16. 17:09
 3/19 A kérdező kommentje:
Igen nagyon tetszik. De ez nekem annyira "romatikátlan", pedig nincsenek nagy igényeim romantika terén. Nem is használok jó szót, mert ha hirtelen megcsókolnak, az lehet, hogy sokaknak nem romantikus, de miért kell inkább beszélni róla, mint cselekedni? Nem értem....
2014. júl. 16. 17:10
 4/19 A kérdező kommentje:
Valamokka, köszi az ötletet, így lesz. :)
2014. júl. 16. 17:11
 5/19 anonim ***** válasza:
1-es vagyok.Mert talán beszélni is szoktak róla.Tudod a kommunikáció az emberek életében nagyon fontos.
2014. júl. 16. 17:11
 6/19 A kérdező kommentje:

Tudok róla, nem muszáj gúnyolódni, csak ez kb. olyan volt, mint egy üzleti megbeszélés "- akarsz dgni? - igen. -jó, akkor menjünk már" - szóval...

és már nem srác egyébként, sőt, ahogyan én is 30 felett vagyok, ezt elfelejtettem írni (csak sajnos rendkívül tapasztalatlan vagyok ilyen téren)

2014. júl. 16. 17:14
 7/19 anonim ***** válasza:

Nem gúnyolódtam egy kicsit sem.Elmondanád hol gúnyolódtam??

1-es voltam.

2014. júl. 16. 17:17
 8/19 A kérdező kommentje:

"Mert talán beszélni is szoktak róla.Tudod a kommunikáció az emberek életében nagyon fontos."

Nos, én ezt annak vettem. Mint kb. bárki más, aki olvassa. De ha nem az volt, akkor bocs, semmi vész.

2014. júl. 16. 17:19
 9/19 anonim ***** válasza:
Hát nem az volt,de mindegy :)
2014. júl. 16. 17:21
 10/19 anonim ***** válasza:

Remek felvezetése egy kellemes estének. ;)

Ha csak annyit mondasz, hogy "Nálad, nálam nem lennénk egyedül.", lett volna egy jó éjszakád, talán több is.

Egy ilyen kezdéssel általában egyéjszakás kalandok, illetve szexkapcsolatok kezdődnek, de a résztvevőktől függően bármi lehet belőle.

2014. júl. 16. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!