Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem furcsa megbeszélni a...

Nem furcsa megbeszélni a dolgokat, mielőtt bármi is történne? És egyébként is milyen ismerkedés ez?

Figyelt kérdés

Vagy velem van a baj? A férfi, akivel néha találkozom (nem randi, együtt sportolunk) folyamatos utalásokat tett már jó ideje arra, hogy tetszem neki.

Nemrég konkrétabb lett, mondtam, hogy két órát ebből az intenzív mozgásból azért nem bírnék, erre mondta, hogy ha lefeküdnék vele, ő meg abból nem bírna két órát, úgyhogy kvittek vagyunk.

Kérdeztem mi lesz télen, azt mondta attól függ mit akarsz: szexet vagy sportot. Én erre kérdeztem, hogy: mindkettő? Tehát tulajdonképpen "megbeszéltük a dolgokat". Ezután el akartunk menni sörözni, kérdeztem, hogy itt helyben vagy egy másik helyen, erre a kérdés: vagy nálad? Én ezt elutasítottam, meg egyébként is vendégem volt, erre közölte, hogy csak viccelt, és akkor menjek csak, ne várassam a vendégemet, majd nemsokára sörözünk.

Azon kívül, hogy így legutóbb elkezdte szorongatni a karomat meg a kezemet, meg korábban volt, hogy szorosan megölelt, nem történt semmi, tehát csók se, nekem ez nagyon furcsa, így lebeszélni a dolgokat. Mit gondoltok?

2014. júl. 16. 17:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

T. Veronika:

lehetett volna belőle jó este az tuti, csakhogy nekem is gyanús ez így, hogy végülis csak a szexre megy, én nem is számítok, és ilyenbe jelenleg semmi kedvem belemenni, pláne vele nem, mert túlságosan kedvelem. akkor ezek szerint itt kéne véget vetni az egésznek...

2014. júl. 16. 17:31
 12/19 anonim ***** válasza:
Azért ilyen gyorsan ne temesd a dolgot, szegény még egy esélyt sem kapna így, hogy bizonyítsa, minden szempontból érdekled őt :D
2014. júl. 16. 17:32
 13/19 A kérdező kommentje:

Valamokka:

:))) igazad van:)) jaajj, nem akarom én temetni, de annyira össze vagyok zavarodva. tényleg túlságosan tetszik.:)

2014. júl. 16. 17:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Na nők(tisztelet a kivételnek),rég tudja mit akar de mégsem tudja,meg össze van zavarodva,az érzelmei miatt.Ha tetszik közelíts felé.
2014. júl. 16. 17:37
 15/19 A kérdező kommentje:
Inkább félek, hogy mi lesz, ha ez valóban kizárólag a szexről szól, az én lelkivilágom nem ilyesmire termett. Mondjuk tudom, ha nem megyek bele, akkor sosem derül ki, de mivel mondtam, hogy elég tapasztalatlan vagyok ilyen téren és nagyon neki tudok keseredni, ha csalódok, ezért valószínűleg túlzottan óvatos vagyok. Ráadásul jóval idősebb is mint én, simán gondolhatja, hogy a (neki) kiscsaj majd tuti jó lesz, én meg csak bénázom. :))
2014. júl. 16. 17:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen, talán nem romantikus, viszont számomra nagyon is izgatóak az ilyen kis célozgatások. Attól függetlenül, hogy "lebeszéltétek" a dolgokat, talán nem biztos benne, hogy te tényleg belemennél-e, vagy csak a szád nagy. Te pedig azon túl, hogy néha kihívóbban válaszolgatsz neki, nem teszed oda magad igazán a flörtölésnél. Ha tényleg ennyire tetszik, ne torpanj meg, ha közeledik feléd, tudasd vele még inkább, hogy vevő vagy a dologra. Mosolyogj rá sokat, és kacérkodj vele bátran! Aztán pedig 1-1 beszélgetés alkalmával finoman érdeklődhetsz, hogy mégis miben gondolkodik, esetleg szédít-e mást is melletted, ilyesmik. Sok sikert!! ;)
2014. júl. 16. 17:53
 17/19 A kérdező kommentje:
16. Pontosan így van, ahogy mondod, nagyon jól látod. Alapvetően rendkívül félénk vagyok, és pl. ezzel a "mindkettő" kérdéssel még magamat is megleptem kicsit, de tényleg annyira tetszik/kívánom, hogy legszívesebben rögtön és azonnal :) , csak bizonytalan vagyok magamban. És valóban egyébként nem teszem oda magam, ez őt is tényleg elbizonytalaníthatja, de majd igyekszem egyértelműsíteni az én szándékaimat is, végülis most már lehet konkrétabban beszélni. Köszi szépen!:)
2014. júl. 16. 18:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Add neki magad, hadd örüljön, én is olyan boldog lennék. :(
2014. júl. 16. 21:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyértelműen csak a szexre megy, de ha azt mutatod neki, hogy ez neked tetszik és belemész vele ilyen szinten is a dolgokba, akkor azt fogja gondolni, hogy könnyűvérű csaj vagy, aki simán bennevan a csak szexben és nem is vágyik többre. Közben meg azt írod, hogy ez neked "romantikátlan" és a lelkedet megviselné. Ha ez valóban így van, akkor ne játszd el, hogy hú de laza csaj vagy, akinek minden mindegy, mert nem így van, a pasi pedig látszólag tényleg nem vágyik többre egy numeránál, de ha akarod, akkor hajrá, csak nehogy sírás legyen a vége. 25/N
2014. júl. 17. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!