Nem furcsa az hogy egy 2x éveiben járó lány nem látott még csekket, jó ötlet ilyen lánnyal randizni?
Téged ez zavar?
Amúgy eléggé furcsa, hol nőtt ez fel? XD
Ez nekem is furcsa, de engem a szüleim tizenéves korom elejétől tudatosan küldözgettek postára, boltba, később hivatalokba, ha utaznunk kellett akkor én vettem a jegyet a pénztárban stb, hogy megtanuljam mi hogyan működik. Amikor egyetem miatt elkerültem, minden tudással rendelkeztem, ami az akkor még csak félönálló élethez kellett.
Szóval nekem ez töketlenségnek számít, de biztosan hajlandó lennék napirendre térni a dolog felett, ennél fontosabb szempontok alapján választok párt.
Nehogy már az ilyesmit tanulni kelljen! Ezen nincs mit tanulni. Nyilván nem volt szükség rá, hogy a lány fizesse be a csekkeket, lehet, hogy valaki a családból a posta felé járt rendszeresen és befizette. Most komolyan, nehogy már valakit tanítani kelljen egy csekk befizetésére. :D Engem sem tanított senki ilyesmire, mégis mikor sor került rá, hogy nekem kellett intéznem, gond nélkül meg tudtam oldani.
Ilyen apróságokra nem adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!