Miért baj ha valaki egy kicsit tudatosan könnyűvérű? Egyáltalán miért negatív jelző a ribi?
Szóval, hogyha egy fiúnak minél több csajjal volt az menő, de ha egy lánynak minél több pasija volt akkor az ribi, olcsó, könnyűvérű. Miért ha valaki nem életre szóló párt akkar keresni egy buliban és ezt előre közli is az illetővel, az együtlét előtt akkor szerintem az tök korrekt. Ha mind kettőnek oké akkor jóljártak. De valahogy a csajokat más kép kezeli a "társadalom".
Szerintem ha tetszik az illető, vonzótsz hozzá akkor lehet... Jobb mint ha átverne a fiú, hogy jajj istenem azt mondta szeret közben csak azt akarta, nem mind ketten azt akartuk, mert vonzódtunk egymáshoz. Lehet kicsit beteg ez a gondolatmenet...
Oké akkor gyűjtsük csak tovább az "elismeréseket"
te szerinte eddig én egy: ribi, hülye, lotyó, bal*asz vagyok
Annyira "ismersz". xd
igazából egyik se de mind2 egy picit xD
ne csűrd csavard nem szégyen az, majd megtalálod a neked való srácot, aztán nem fogsz félni, majd magához ölel és a kis mackód helyett vele fogsz aludni.Nem kell lámpát kapcsolnod mint eddig,a szeretet fog világítani.DE A FÉNYHEZ a sötéten át vezet az út,sok sok rib*ancon és seg*gfejen kell átverekedni magunkat a szeretetért...;(
szal találsz egy magadnak való,korlátolt képességű 40 kilós köcsö...."lovagot" aki ló helyett nike air maxon érkezik :D
sörénye lesz és márkás ruhái.azt boldogan éltek amíg orbán meg nem adóztat.
El se olvastam ennyi kommentet :D
De az első ami eazembejutott:
"Lány : Miért van az, hogy ha egy lány lefekszik 5 fiúval akkor mekkora k*rv@. de ha egy fiú teszi meg ugyanezt 5 lánnyal akkor "huu de menő srác"?
Fiú: Hát akkor először képzelj el egy zárat amelyet minden kulcs nyit .. az egy elég sz@*r zár nem?
És most képzelj el egy kulcsot ami minden zárat nyit.. az viszont egy elég jó kulcs."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!