Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Internetes ismerkedés kinek...

Internetes ismerkedés kinek hogy alakult pozitív negatív értelembe?

Figyelt kérdés
rossz történését is meg a jó történést is írjátok le ami történt veletek ez idő során

#eefewe
2014. máj. 27. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszer ismerkedtem úgy igazából neten keresztül. Abból kapcsolat lett, aztán szakítottunk. Ennyi.
2014. máj. 27. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez a netes ismerkedés engem is érdekel! Nekem még soha nem jött össze!
2014. máj. 27. 21:19
 3/7 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:
Akár pozitív volt,akár negatív,a vége mindig ugyanaz volt.
2014. máj. 27. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Negatív: jót átvertek, lebeszéltük a randit többször is én elmentem de ő nem jött, utána is csak hitegetett, én voltam a hülye...

Pozitív: Unokatesóm a neten ismerkedett össze a feleségével, fél évvel utána összeházasodtak és már van egy 3 éves gyerekük.

2014. máj. 27. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Interneten még soha nem sikerült senkivel sem komolyabban megismerkedni , talán én sem gondoltam komolyan h neten fogok :)
2014. máj. 27. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
egy online versenyen ismerkedtünk meg lassan 4 éve, azóta is tartjuk a kapcsolatot, és ha valamelyikünk ki van borulva, mindig számíthatunk a másikra. Fura, de sokkal jobban meg nyílunk egymásnak, mint azoknak a barátoknak, akikkel találkozunk is. Most nyárra tervezzük a találkozót :)
2014. máj. 27. 21:30
 7/7 Dpoker válasza:

Nekem nem igazán megy ez net..ismerkedés :)

Nem mondanám neg.de poz.nak sem inkább ilyen semleges.

2014. máj. 29. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!