Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért baj ha valaki egy...

Miért baj ha valaki egy kicsit tudatosan könnyűvérű? Egyáltalán miért negatív jelző a ribi?

Figyelt kérdés

Szóval, hogyha egy fiúnak minél több csajjal volt az menő, de ha egy lánynak minél több pasija volt akkor az ribi, olcsó, könnyűvérű. Miért ha valaki nem életre szóló párt akkar keresni egy buliban és ezt előre közli is az illetővel, az együtlét előtt akkor szerintem az tök korrekt. Ha mind kettőnek oké akkor jóljártak. De valahogy a csajokat más kép kezeli a "társadalom".

Szerintem ha tetszik az illető, vonzótsz hozzá akkor lehet... Jobb mint ha átverne a fiú, hogy jajj istenem azt mondta szeret közben csak azt akarta, nem mind ketten azt akartuk, mert vonzódtunk egymáshoz. Lehet kicsit beteg ez a gondolatmenet...

2014. júl. 16. 14:49
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
43%
akkor most már érted a különbséget nő és férfi "rib*ancsága" között
2014. júl. 16. 16:29
 32/50 anonim ***** válasza:
57%
32/F takarodj vissza a tönkrement házasságodhoz :)
2014. júl. 16. 16:29
 33/50 anonim ***** válasza:
43%

na akkor ennek örömére televerem a szádat elsők közt ha nem durcizol.Úgysem szeretek udvarolni meg romantikus fa*szt játsztani.Sokkal könnyebb lenne a a világ ha állatokként élnénk megint.Hisz úgyis azok vagyunk.A szerelem meg állófa*sz semmi több :D

na ki tart velem? hip hip baszá*s!

2014. júl. 16. 16:33
 34/50 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nem mindenki akar komoly kapcsolatot. Akkor így fogalmazok. Ha nem akar nem lehet rá erőltetni valakinek fontos, hogy megtalálja élete párját, valaki meg nem igényli. Akkor ez rossz? Miért lenne rossz?
2014. júl. 16. 16:34
 35/50 anonim ***** válasza:
43%
Mert csak az állatok meg a degenerált emberek szexelnek orrba-szájba az élvezet kedvéért.
2014. júl. 16. 16:37
 36/50 A kérdező kommentje:
A szerelem több mint egy álló... Amit te írsz az csak szex... Nem tudom, hogy ezeket szarkasztikusan írtad vagy komolyan így gondolod, de jót röhögtem.
2014. júl. 16. 16:38
 37/50 A kérdező kommentje:
Nem tudok már semmit. Nem értek ehhez... Lehet jobban átgondolva igen... (jobban átgondolva tényleg elég állatias viselkedés xd)
2014. júl. 16. 16:41
 38/50 A kérdező kommentje:
és a csókolózásról is ezt gondoljátok vagy az más tészta? Hogyha valaki élvezetkedvéért csinálja... Bocsi amúgy a hülye kérdésekért.
2014. júl. 16. 16:43
 39/50 anonim ***** válasza:
71%

Ha komoly kapcsolatban vagy és úgy fekszel le valakivel az stimm, ami nem ér az az hogy nők "komoly kapcsolatból" "komoly kapcsolatba" ugrálnak és ezzel az ilyen logikai hurokkal próbáljak meg elhárítani hogy leku*vázzák őket, ami végül is arra tényleg jó hogy elvigyél egy vitát addig hogy beismerd vele hogy ahhoz hogy téged meggyőzzenek valakinek bele kéne lépnie a szádba, de attól még mindenki tudni fogja hogy ki a lotyó.

De a könnyűvérűség minden esetben rossz, a teendő szimplán annyi hogy akkor szexelünk mással amikor pontosan tudjuk hogy szeretjük, amikor nem szeretünk senkit de kéne lökni egyet akkor meg marad a zuhanyrózsa, akiben ennyi önmegtartóztatás nincs az nyilván nem megfelelő egy komoly párkapcsolatra egy komoly emberrel. Pont.

2014. júl. 16. 16:47
 40/50 anonim ***** válasza:
43%

"bocs h hülye vagyok" ezt mond !!!!!!!!ne tereld a kérdésekre a saját balfas*zságodat.

csókolózni élvezetből? láncdohányos vagy remélem!!

2014. júl. 16. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!