Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért baj ha valaki egy...

Miért baj ha valaki egy kicsit tudatosan könnyűvérű? Egyáltalán miért negatív jelző a ribi?

Figyelt kérdés

Szóval, hogyha egy fiúnak minél több csajjal volt az menő, de ha egy lánynak minél több pasija volt akkor az ribi, olcsó, könnyűvérű. Miért ha valaki nem életre szóló párt akkar keresni egy buliban és ezt előre közli is az illetővel, az együtlét előtt akkor szerintem az tök korrekt. Ha mind kettőnek oké akkor jóljártak. De valahogy a csajokat más kép kezeli a "társadalom".

Szerintem ha tetszik az illető, vonzótsz hozzá akkor lehet... Jobb mint ha átverne a fiú, hogy jajj istenem azt mondta szeret közben csak azt akarta, nem mind ketten azt akartuk, mert vonzódtunk egymáshoz. Lehet kicsit beteg ez a gondolatmenet...

2014. júl. 16. 14:49
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%

Én annak örülök, hogy elméleti kérdés, vagyis hogy a csaj, a kérdezőcsaj nem feltétlen hülye ribi, hanem egy átlag körüli értelmű csaj aki meg van mit akar.

Hát, nem feltétlen rosz hogy vagytok, hiszen amíg van rá igény, addig valakinek ki kell elégítenie.De így bizonyos réteg beli pasiktól elzárjátok magatokat.

Prüd? tudja egyáltalán milyen az?

Mert aki vallásos mondjuk vagy erkölcsösebb a normálisnál, az még nem az.

2014. júl. 16. 15:37
 22/50 A kérdező kommentje:

Pálinkafa nevű felhasználó!

:DDD Nem értelek? Akkor most már hülye is vagyok nem csak ribi... De most komolyan mi bajod van velem? Bocs hogy élek, de komolyan.... :)

2014. júl. 16. 15:41
 23/50 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi szépen a válaszokat!
2014. júl. 16. 15:42
 24/50 anonim ***** válasza:

Az első kérdésben egyszer említettelek meg, azt mondtam hogy nem adok ötleteket ahhoz hogy ha romboló tevékenységre adnád a fejed, azon kívül nem tudom miből feltételeznéd hogy rólad írtam, ha csak nem azért vennéd magadra mert esetleg telibe trafáltam valamit amit kritikának vehettél volna, de az azt jelenti hogy konkrétan ribi vagy... másodszorra csak szimplán zavart hogy ellent mondasz magadnak, utána meg konkrétan letámadtál azzal hogy nem vagyok képes koherens véleményt alkotni, az sértő dolog tudod...

Szóval ha már így megfejtettem neked hogy hogy is zajlott köztünk a kommunikáció, mint látod én jobban telibe se szarhatnám hogy neked mi a bánatod, én válaszoltam arra hogy miért negatív dolog ribinek lenni, meg hogy miért a dupla standard szexuális kérdésben nő meg férfi között.

Ha nem tetszik az okfejtésem hozz fel ellenérvet, ha az egód van bajba amiatt amit írok akkor meg.....................

2014. júl. 16. 15:53
 25/50 A kérdező kommentje:
:D Ne haragudj, az elején nem figyeltem a nevedet.
2014. júl. 16. 15:57
 26/50 anonim ***** válasza:
nem nem menő
2014. júl. 16. 16:20
 27/50 anonim ***** válasza:
64%
hát nem mind1 h szarba lépsz és lemosod vagy beleszarnak a cipőbe :DDDDDDD
2014. júl. 16. 16:22
 28/50 A kérdező kommentje:
Hát nem... :D
2014. júl. 16. 16:25
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell ezt ugy felfujni, nyilvanosan mindenki rb@nc0zik meg krv@zik, kozbe meg eszi oket az irigyseg hogy egyesek ki merik elegiteni az osztonos vagyaikat.

Akinek epp nincs parja, azzal kefel akivel akar a puszta elvezet miatt!

Ez ilyen egyszeru.

32F

2014. júl. 16. 16:26
 30/50 A kérdező kommentje:
Jó nem azt mondom, hogy mindenki feküdjön le mindenkivel ha jól esik. Csak attól, hogy valaki benne van egyéjszakás kalandokban attól még nem rossze ember. A fiúknál ezt elfogadják a lányoknál nem...
2014. júl. 16. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!