Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak nekem vannak ilyen...

Csak nekem vannak ilyen negatív tapasztalataim a lányokról?

Figyelt kérdés

Felszínesek, jó fiúnak nem is szabad lenni vagy legalábbis próbáld megjátszani a rosszat, ha dugni akarsz velük vagy egyáltalán járni. Ritka kegyetlenek és örömmel csúfolnak fiúkat vagy lányokat. Aki bepróbálkozik náluk és szerintük ronda azt kíméletlenül megkínozzák lelkileg főleg, de hallottam mrá olyat is, hogy meg akartak verni fiút, igaz részegek voltak állítólag ezek a lányok...

Ja igen, alkohol isszák rendesen, cigitől is bűzlenek, de mivel ők szépek, istennők, bármit megtehetnek, úgyis lesz 20 kan legalább mindig körülöttük. Sajnos hímtöbblet van. A lányok külsőre válogatnak, a fiúk beletörődnak, ami jut nekik. Kivéve a ritka Justin Bieber és társai klónok, azoknak mindig jut pina ingyen is.

2014. ápr. 12. 21:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem csak neked,valóban ez megy manapság.Mit tudsz vele csinálni?Semmit igazából,én is már beletörődök lassan,hogy egyedül maradok...

22/F

2014. ápr. 12. 22:00
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem is szinte csak rossz tapasztalataim vannak! de ki nem sz*arja le?!
2014. ápr. 12. 22:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Elég felszínes és eltúlzott leírás, általánosítás. De nem mondasz hülyeséget!
2014. ápr. 12. 22:03
 4/11 anonim ***** válasza:
33%
Csak azoknak vannak ilyen tapasztalatai, akik ilyen lányokkal kezdenek.
2014. ápr. 12. 22:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem ilyen lányokat kell nezegetni
2014. ápr. 12. 22:10
 6/11 anonim ***** válasza:
64%
Hát, ha nektek fiúknak meg nem jönnek be a kissé visszafogottabb, "belül szép, kívül kevésbé" típusú lányok, akkor tényleg jobb lesz beletörődni az egyedüllétbe. Mint ilyen lány, én már megtettem. Gyertek, sírjunk együtt!
2014. ápr. 12. 22:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Úristen, neked komolyan ilyen eltorzult képed van a lányokról általánosságában? Igazad van, a "lány" szó hallatán nekem is egy csapat, agresszív, arrogáns, alkoholtól bűzlő szép vadállat jut eszembe, akik megkínozzák az ellenkező nemet. Brutális! :(((

18/L

2014. ápr. 12. 22:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen lányok, rossz helyen ismerkedsz. Az én környezetemben visszafogott, kedves, aranyos, okos!, jó fej lányok vannak, akik nem isznak alkoholt, nem cigiznek, nem válogatják hetente a pasijukat és nem öltöznek kihívóan, normális az ízlésük, ja és nem mellesleg szépek. Válts társaságot.

L

2014. ápr. 12. 22:36
 9/11 A kérdező kommentje:

# 8/8

aha, csak éppen kicsúfolják a bepróbálkozó fiúkat, mert hát nekik mindenki ronda kivéve a szuper macsók meg a páwa kisfiúk, a babapofijukkal. -.-

2014. ápr. 12. 22:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Elég általánosítónak hat az írásod...én személy szerint ismerek olyan pasit, akinek elsőre sikerült megtalálnia az igazit. Olyat aki minden tekintetben megfelel neki... Mondjuk tény az is, hogy nem a 16 éves tinir...bancot keresett, hanem az igazi nőt.
2014. ápr. 13. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!