Mit tehetnék? :/ Valami negatív következménye lehet?
Figyelt kérdés
17 Éves fiú vagyok és nagyon könyen szerelembe esek, de testalkatom és a kevés önbizalmam miatt még egy barátnőm sem volt. Valaki aki szeretne esetleg beszélgetni írjon :)2014. febr. 22. 21:16
1/3 anonim válasza:
"Sziasztok, lusta gecy vagyok sportolni, és két üzenet után szerelembe esek. Ki szeretne beszélgetni?"
2/3 anonim válasza:
XDDDD az első válaszon szakadtam XDDD
Amúgy igaza is van egy kicsit, ha zavar hogy vékony vagy vagy nem vagy izmos, akkor egyél ha nem hat, szégyen de ott a testtömegnövelő, amúgy honnan tudod hogy könnyen szerelembe esel ha nem volt egy lány- se akit szerethetnél?
Tudod a szerelem szó jelentését?
3/3 anonim válasza:
Ne olyan lányokba ess szerelembe akik felejtősek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!