Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak nekem vannak ilyen...

Csak nekem vannak ilyen negatív tapasztalataim a lányokról?

Figyelt kérdés

Felszínesek, jó fiúnak nem is szabad lenni vagy legalábbis próbáld megjátszani a rosszat, ha dugni akarsz velük vagy egyáltalán járni. Ritka kegyetlenek és örömmel csúfolnak fiúkat vagy lányokat. Aki bepróbálkozik náluk és szerintük ronda azt kíméletlenül megkínozzák lelkileg főleg, de hallottam mrá olyat is, hogy meg akartak verni fiút, igaz részegek voltak állítólag ezek a lányok...

Ja igen, alkohol isszák rendesen, cigitől is bűzlenek, de mivel ők szépek, istennők, bármit megtehetnek, úgyis lesz 20 kan legalább mindig körülöttük. Sajnos hímtöbblet van. A lányok külsőre válogatnak, a fiúk beletörődnak, ami jut nekik. Kivéve a ritka Justin Bieber és társai klónok, azoknak mindig jut pina ingyen is.

2014. ápr. 12. 21:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mondom kedves, visszafogott ergo nem azzal szórakoznak hogy másokat megalázzanak... A normális ízléssel pedig arra céloztam hogy az átlagos fiuk tetszenek nekik, nem a swagyolo macsók.

#8 voltam

2014. ápr. 13. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!