Mikor jöttetek rá, hogy túl magasak az igényeitek? Hogyan adtatok le belőlük úgy, hogy nem volt negatív hatása?
Hát szerintem miben legyen az ember válogatós, ha nem abban, hogy kivel kösse össze az életét hosszabb-rövidebb időre. Azért ha valakivel együtt akar élni az ember, ahhoz rengeteg tolerancia kell, és azt csak nagyon erős vonzalommal lehet valahogy megoldani. Legalábbis én így vagyok vele.
Szerintem nem tudod magadat lebeszélni az igényeidről, csak akkor, ha megismersz valakit, akit megszeretsz, és kiderül, hogy valami tulajdonsága nem felel meg neked.
Pl. én diplomás vagyok, és azt hittem, nekem csak diplomás férfi kell, de egyszer megismertem valakit, aki nagyon tetszett, ő kellőképpen intelligens volt, de diplomája nem volt. Így ebből megtanultam, hogy nem kell az a diploma, csak legyen elég esze. Ja és külsőre sem olyan volt, mint az ideálom (hanem sokkal jobb), de szinte pont az ellentéte volt, mint amit felsoroltam volna, hogy külsőre milyen legyen a férfi.
Ezért nem jó hajszálpontos leírást vezetni, mert akkor esetleg nem veszed észre azt aki pont neked való lenne, csak mondjuk nem szőke vagy nem magas, stb.
ezzel a listával csak saját magadat korlátozod be, mert nem vagy nyitott arra, amit az élet akar adni neked.
könnyen lehet, sőt biztos, hogy akivel boldog lennél, az a listán szereplő dolgok felének sem felel meg.
viszont az elég egyértelmű, hogy van nálad egy bibi. valamiért képtelen vagy az intimitásra, és ezt a listát használod föl ürügyként, persze nem tudatosan, arra, hogy távol tarts magadtól az embereket.
a helyedben pszichológushoz fordulnék. remélem, megengedheted magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!