Fiúk, én lennék az egyetlen lány, akit jobban érdekel a személyiség ismerkedéskor?
Figyelt kérdés
mindig arról panaszkodtok, hogy nincs esélyetek a külsőtöl miatt2014. júl. 15. 12:32
11/11 anonim válasza:
#7, engem vagy egy állandó társaságban érdemes, vagy sehol. Alapból félek az idegenektől (enyhe szociális fóbia), ráadásul ilyen helyzetben egyértelműek lennének a rám pályázó úriember szándékai, ami már önmagában belém ültetne egy feszültséget, mert tudnám, hogy három-négy randi és néhány hét szóváltás után el fogja tőlem várni, hogy álmaim netovábbjának, életem végigkísérő társának lássam őt, és mint azt korábban írtam, nekem ehhez több idő kell. Nem magamból kiindulva írtam amit írtam, szerintem logikus, hogy a csúnyábbaknak optimális olyan utat választaniuk, amely elkerülhetetlenné teszi, hogy a kiszemelt lány a személyiségükből is kapjon ízelítőt. Ne mondd már, hogy lehetetlen neten keresztül ismerkedni, vagy épp olyasvalakivel, akivel rendszeres a találkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!