Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, én lennék az egyetlen...

Fiúk, én lennék az egyetlen lány, akit jobban érdekel a személyiség ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
mindig arról panaszkodtok, hogy nincs esélyetek a külsőtöl miatt
2014. júl. 15. 12:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem jó külsőm van, mégis egyedül 5 éve lassan. Szóval nem te vagy az egyetlen, én csak tudom. Érdekes módon a személyiségem sem rossz, csak fura.
2014. júl. 15. 12:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Lehet te vagy, én már többször is jártam úgy neten, hogy jól elbeszélgettem a lányokkal, tehát bejöttem nekik, de mikor képcserére vagy facebook profil elküldésére került a sor, mindig eltűntek.
2014. júl. 15. 12:37
 3/11 anonim ***** válasza:

bocsánat ha ezzel a lelkedbe gázolok...

nem éppen :) én ismerek jó pár ilyen lányt :) és örülj neki, hogy ilyen vagy :)

21F

4/11 anonim ***** válasza:
Pedig ha nem vagy vonzó külsőleg a nő szemében,akkor bachatod.
 5/11 A kérdező kommentje:

kedves 3.

nem gázoltál a lelkembe, örülök, hogy nem vagyok egyedül.

van remény....

2014. júl. 15. 12:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Rám az a jellemző, hogy hónapok óta tartó, érdemleges beszélőviszony után leszek szerelmes, ha olyan a srác személyisége. Lehet az átlagnál csúnyább is, ha ez megvan benne, és lehet akármilyen bájgúnár arcú alfahím, ha nincs (mert ebben az esetben nekem nem fog kelleni). Le merek fogadni, hogy rengeteg lány van még így ezzel, de basszus, aki idegeneket szólít le nyilvános helyeken, az ne várjon mást, főleg ha tudja magáról, hogy nem egy szép ember, elvégre a préda akkor még csak a külsejét tudja figyelembe venni, és ha az nem az igazi, ha azzal nem tud kapcsolatot elképzelni, el fogja hajtani a próbálkozót, ez evidens.
2014. júl. 15. 12:53
 7/11 anonim ***** válasza:

6#

Hun köll akkor leszólítani tégedet?

2014. júl. 15. 13:02
 8/11 anonim válasza:
Én is ilyen lány vagyok, sőt engem a külső egyáltalán nem érdekel és miután megismertem utána se.
2014. júl. 15. 15:03
 9/11 anonim ***** válasza:

Gondolom már foglalat vagy.

2014. júl. 15. 15:04
 10/11 anonim válasza:

Én nem vagyok csúnya..sőt a lányok szerint helyes :)

És engem se érdekel a külső vagyis érdekel de csak ha komolyra tervezem..de ha olyan a lány személyisége akárhogy néz ki fordítok rá időt mivel jól érzem vele magam :)

egyszerű a dolog..

2014. júl. 15. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!