Lányok (12-16)! Tetszene nektek a személyiségem?
Szeretem a filozófiát és a jogot, általában visszahúzódó vagyok, de ha találok egy szerintem, normálisnak vélhető társaságot, akkor könnyedén tudok beszélgetni másokkal, ha szükséges humorizálni is. Maximalista vagyok, általában mindenben a legjobbat akarom teljesíteni, ez sokszor nem sikerül azokban a dolgokban, amik nem az erősségeim, ezért is érzek egy fajta utálatot magammal szemben, és ezért tudok csak kevés embert közel engedni magamhoz. Mivel gondolkodó embernek tartom magam, ezért nem szoktam előítélkezni, mindenki problémáját szeretem meghallgatni, és szeretek segíteni rajtuk. Nem szeretem a társadalom nagy részét, mert nem szeretem azokat az embereket, akik minimális mértékben sem tudnak gondolkodni, ezért sokan gonosznak, rossznak tartanak, elsősorban mert nem is tudom könnyedén kinyílvánítani az érzelmeimet, és ahogyan a fentiekben is elhangzottak, nem szeretem a tudatlan embereket. Szeretem az intelligens, gondolkodó lányokat/nőket. A lányok kinézete is fontos számomra, ám esélyeimet belátván, nem a hihetetlenül szép lányokat kedvelem. Nem volt még rendes kapcsolatom, valószínűleg mert félek még ettől (gátlásos vagyok, egy régebbi sérelem miatt). Nagyon jó tanuló vagyok, a jövőben jogi pályára szeretnék lépni.
15/F
Mit értesz intelligens alatt?
Okos, vág az esze, de mondjuk csak közepes tanuló, mert lusta.
Vagy nagyon szorgalmas, ötös tanuló, de csak átlagos eszű.
Persze nem csak ez a kettő van, de melyiket választanád? Nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!