Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Én vagyok az egyetlen fiú,...

Én vagyok az egyetlen fiú, aki nem talál olyan lányt, akinek tetszene? Legrondább fiú lennék a világon?

Figyelt kérdés
Lehet furán hangzik, de kép alapján neveztek már helyesnek, cukinak, aranyosnak, sármosnak és rondának meg nyominak is egyaránt, de a való életben inkább leveőgnek néznek a lányok, hiába próbálkoztam be idegen lányoknál. Egy pár lánnyal haverilag eldumálgattam, de a többség csúnyán lekoptatott egy szia után is, vagy a képembe vágta az egy-kettő, hogy kopjak le, ronda vagyok. Az ember az ilyen rossz tapasztalatok után már nem is tud hinni sem, hiába mondja pár lány kép után, hogy helyes vagyok, ha a való életben szemtől szemben még azok a lányok sem neveztek helyesnek, akikkel smároltam. Szerintem ők is csak kínjukban hagyták, hogy csókoljam őket, ha tehették volna, valami helyes fiúval lelépnek, nyílván ezért nem is akartak velem járni, én meg nem is kerestem őket utána, ha ennyire nem jöttem be nekik, minek is erőlködni? Csak néha már nem bírom, fáj nagyon, hogy mindenkinek van párja, még olyanoknak is, akik nem is akartak párt csak úgy jött nekik, én meg teperek folyton és egy-két csókon kívül nem is nagyon tudok mást összehozni, de mostanság már az sem jött össze. Kb. egy hónapja volt testi közelségem egy lánnyal, még őt sem tudtam már megcsókolni, úgy éreztem ő is rondának tart. Csak magamhoz húztam és megfogtam a kezét, sétálgattunk kézenfogva és szánalmas mód még ez is csodás érzés volt, pedig másnak ez semmit sem jelent, nekem meg ez is csoda, tekintve, hogy ronda vagyok ő meg szép. De sajnos ő is rondának tartott, most már szinte biztos vagyok benne, nem is beszélek már vele sem, ő sem keres és már akkor is lejött, hogy valami helyesebb fiúra vágyik és mindig ez van, én sosem vagyok jó nekik, senkinek sem vagyok jó, mondják, hogy jó fej vagyok, 10/10-es arc, de a külsőmet látva valahogy minden elromlik, már csak azt látom és érzem, hogy egy ronda srác vagyok a szemükben és másra vágynak, lépnem kell tovább még, ha fáj is az újabb kudarcot el kell fogadnom. Mikor lesz már egy lány, aki úgy tart helyesnek, vonzónak, ahogyan vagyok, engem nem lehet szeretni, tényleg ennyire ronda lennék?
2014. ápr. 12. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:

LOL :)

olvasgasd ezt az oldalt és rájössz majd a kérdésekből hogy sok olyan szerencsétlen van még mint te

2014. ápr. 12. 17:26
 2/6 anonim válasza:
igaza van az elso valaszolonak, sokan vannak meg ebben a helyzetben, de az hogy meg nem volt igazi baratnod az nem azt jelenti h nem is lesz. arrol van szo hogy nem tartozol a tuti pasik korebe. ebben csak az a rossz hogy nem tetszel minden lanynak aki szembemegy veled, ezert jelent kihivast a csajozas. elobb utobb talalkozol valakivel akinek tetszeni fogsz. nem mindenkinek egyforma az izlese :) csak igy tovabb, keresgelj csak es ha latod h nem erdekled a lanyt akkor hagyd es keress tovabb
2014. ápr. 12. 17:37
 3/6 anonim válasza:

Nem érdemes sokat foglalkozni vele, ha valaki egyből elküld. Ha nem, hát nem. Viszont ha valaki érdeklődést mutat, legyél magabiztos, ne képzeld be magadnak, hogy "lehet, hogy neki sem tetszem".

Amúgy: "magamhoz húztam és megfogtam a kezét, sétálgattunk kézenfogva és szánalmas mód még ez is csodás érzés volt" - ismerős...

2014. ápr. 12. 17:45
 4/6 anonim válasza:
talan ha feltoltenel egy kepet konnyebben meg lehetne mondani..:)
2014. ápr. 12. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:

szerencsés vagy :O

van egy lány, aki 3 éve, amikor először meglátott le se tudta rólam venni a szemét, és azóta is így van

mostanság beszélgettünk párszor és nagyon érdeklődött irántam, aztán egyszercsak a semmiből kb 1-2 napba telt neki, hogy elveszítse az érdeklődését irántam -.- pedig ugyanúgy ment minden, mint az elején

és mindig ez van... szóval akkor érezd majd magad rosszul, ha állandóan azt tapasztalod, hogy már kis híján összejöttök és hirtelen miden elvész

2014. ápr. 12. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy hozzám képest,nekem egy csók se jött össze életemben.Olyat találok sokat,akik nekem tetszenek,csak olyat nem akivel kölcsönös lenne ez és még érdekelném is őt.Meg fapofával állnak mindenhol,hát így aztán biztos tudom mit akar vagy mit nem...Pedig nem vagyok csúnya sem,és stílusom is van.

22/F

2014. ápr. 12. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!