Én vagyok az egyetlen fiú, aki nem talál olyan lányt, akinek tetszene? Legrondább fiú lennék a világon?
LOL :)
olvasgasd ezt az oldalt és rájössz majd a kérdésekből hogy sok olyan szerencsétlen van még mint te
Nem érdemes sokat foglalkozni vele, ha valaki egyből elküld. Ha nem, hát nem. Viszont ha valaki érdeklődést mutat, legyél magabiztos, ne képzeld be magadnak, hogy "lehet, hogy neki sem tetszem".
Amúgy: "magamhoz húztam és megfogtam a kezét, sétálgattunk kézenfogva és szánalmas mód még ez is csodás érzés volt" - ismerős...
szerencsés vagy :O
van egy lány, aki 3 éve, amikor először meglátott le se tudta rólam venni a szemét, és azóta is így van
mostanság beszélgettünk párszor és nagyon érdeklődött irántam, aztán egyszercsak a semmiből kb 1-2 napba telt neki, hogy elveszítse az érdeklődését irántam -.- pedig ugyanúgy ment minden, mint az elején
és mindig ez van... szóval akkor érezd majd magad rosszul, ha állandóan azt tapasztalod, hogy már kis híján összejöttök és hirtelen miden elvész
Szerencsés vagy hozzám képest,nekem egy csók se jött össze életemben.Olyat találok sokat,akik nekem tetszenek,csak olyat nem akivel kölcsönös lenne ez és még érdekelném is őt.Meg fapofával állnak mindenhol,hát így aztán biztos tudom mit akar vagy mit nem...Pedig nem vagyok csúnya sem,és stílusom is van.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!