Ki talál könnyebben előbb párt magának egy nagyon csúnya, de nagyon jó, okos ember vagy egy nagyon helyes, de nagyon buta ember?
A helyes nem talál magának párt, maximum csak barátokat.
A csúnya nem talál magának senkit.
Az okos talál maga mellé kocka barátokat.
A buta meg ivócimborákat. :D
szerintem minél kifinomultabb valaki, annál nehezebben talál magához megfelelő párt, mert kevés ember veszi a fáradságot, hogy folyamatosan művelje testét-lelkét-szellemét. Így az egyszerűbb emberek könnyebben találnak magukhoz való egyszerűbb embert, mert belőlük több van, és talán annyira nem is válogatnak.
Kedves kérdező, azért ne aggódj, mert a kérdésből látszik, hogy még egyelőre nem vagy te sem olyan kifinomult. Szóval vannak esélyeid bőven.
A csúnya nem talál maga mellé párt,hiába okos vagy bármilyen lehet.Ha nem néz ki jól,manapság akkor bukta van az életben.Saját tapasztalat,én még csúnya sem vagyok tényleg,de egyszerűen egy lánynak/nőnek sem kellek. :/ Hiába vagyok én értelmes,okos,vagy igényes.
Míg aki jól néz ki,hozzá meg kb. sorban állnak a csajok,és felajánlkoznak nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!