Maradjak ilyen vagy változzak meg?
Nem tartozom a mai ribi lányokhoz, ettől függetlenül olyan emberekkel barátkozok akikkel jókat tudok nevetni, beszélgetni. Fontos a komolyság, de szerintem nem állandóan hanem a tényleg komoly helyzetekhez, mint pl a szerelem, munka, iskola, jövő meg ilyenek. Tehát lehet hogy most te egy tök rendes lány vagy meg ilyenek, de ettől max 1-2x beszélnék veled mondjuk egy vagy két hét alatt összesen, mivel igen, szeretem a vicces embereket, ráadásul én is imádok röhögni és állandóan hülyéskedem, ettől függetlenül van egy igenis nagyon komoly és határozott oldalam. Tehát ha választanom kéne közted meg egy sikongatva röhögő lány társasága között, egyértelműen a másodikat választanám.
19L
Igen, állj be szépen a mai konformista társadalomba és legyél te is egy agymosott zombi, akit bemanipulál a média, és annak társai.
Hisz nagyon ciki, ha valaki nem dugatja meg magát hétvégente, és van benne valami érték is.
Inkább veszem magam körbe 1-2 normális baráttal, mint 60 gyökérrel.
Hát, te nagyon buta lehetsz....
Pontosan a komolyabb emberekhez fognak később fordulni az emberek, nem ahhoz, aki csak viccet csinál mindenből, hanem ahhoz, aki józanul tud nekik tanácsot adni.
Nem kell, hogy a társaság középpontja légy, vagy, hogy mindenki megjegyezzen, elég, hogyha az a néhány embere, aki a barátod, örökre megjegyez. Hidd el, hogy a csendes barátságok sokkal hosszabb életűek, mint a röhögcsélősek.
Kedves Patricii!
Az írásod alapján te egy introvertált lány lehetsz, ami szerintem egyáltalán nem gond, sőt ... köztudott pl. hogy az introvertált embereknek nagyobb a lexikális tudásuk, ennek pl. érettséginél nagyon nagy használ veheted majd.
Tudnám ajánlani ezt a videót: [link] /magyar felirat választható/
Mellesleg gondolom, hogy a változást nem úgy gondoltad, hogy ezentúl te is 'ribi' akarsz lenni, hanem nyitottabb, vidámabb. Szerintem, ha igényed van nagyobb társasági életre, akkor próbálkozhatsz, hogy kicsit jobban nyissál másokfelé.... Bár szerintem az lenne a leghasznosabb, ha találnál olyan társakat, akikkel jól éreznéd magad anélkül is, hogy 'minden hülyeségen röhögjél'.
Az is lehet, hogy te már egy kicsit érettebb vagy mint a társaid és emiatt nem találod velük a hangot. Szerintem mindenképpen próbálkozhatsz változtatni magadon, de csak úgy, ha az neked nem kényelmetlen, s közben ne veszítsd el magad.
Nehogy megváltozz!
Szerintem tök jó, hogy még vannak ilyen lányok, főleg a te korosztályodban. Én akár még beszélgetnék is veled, de esélyes, hogy nem a közelemben laksz (mondjuk ettől függetlenül is) de a korkülönbség már lehet sok lenne.
Tényleg egy érték vagy és most még lehet nem így érzed, pár év múlva tudni fogod miről beszélek. Ne akarj olyan lenni mint ez a sorozat-gyártott szemét, amit emberi formába csomagolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!