Lányok! Nektek az ismerkedésnél, egy srácban, mi az, ami imponál (külső és belső tulajdonságokra egyaránt gondolok)?
Külső : Nálam magasabb ( 160cm+ ), kb válig érő sötét hullámos haj, ne legyen se gizda se. tohonya
Belső : Első körben ne legyen csapodár és bunkó paraszt, a többit majd szép sorjában...
Külső: minél világosabb szem és hajszín. Vörös-szőke, kék-zöld.
Belső: pont olyan férfit keresek, mint amilyen az apám.
1# vagyok
Kifelejtettem : fontos az ápoltság és hogy nem minden nem ugyan abban a koszos melegítőben járjon... Egy minimális divatérzék nem árt.
belső: kedves legyen hozzám,szeressen,1 kicsit romantikus is:),vicces és kb ennyi
külső: nálam magasabb ( mondjuk ez elég könnyű mert pici vagyok :) ,igényes,ápolt legyen és a többi nem számit 15L
Belső: legyen beszédes, de lehetőleg értelmes dolgokról, vicces, kezdeményező, tiszteljen, és legyen türelmes.
Külső: mint eddig is írták, nálam magasabb (180+), idősebb, erősebb, és lehetőleg nehezebb is, tehát ne egy colos gizda. Mosolyogjon sokat, és ha szép szeme van, akkor azzal már levesz a lábamról végleg :). De azért kellően ápolt is legyen :) (és a hosszú/félhosszú haj se hátrány :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!